[mention=19510]mufayu[/mention] ne görüntüsü göremedim?
çok daha iyileri seni olsun inşallah[mention=19510]mufayu[/mention] hayırlı olsun..
satan tek firma var yetkili olarak istanbul da onun dışında yok .arkadaşlar Ankara da osram satışı ve montajı yapan güvenilir bildiğiniz bir yer varmi? soket değişimi ve kodlama da yapılacak. teşekkürler.
merhaba firmanın ismini alabilirmiyim? montajı kendileri yapmıyormu? teşekkürler!satan tek firma var yetkili olarak istanbul da onun dışında yok .
montajı basit eğer eliniz yatkın ise biraz
@HaKaN_FR kodlama ve soket işlemi yok bu farlarda. Halojen ise Halojen soketli modeli, xenon ise xenon soketli modelini alırsınız. Tak çalıştır halinde.merhaba firmanın ismini alabilirmiyim? montajı kendileri yapmıyormu? teşekkürler!
yeni ışık otomerhaba firmanın ismini alabilirmiyim? montajı kendileri yapmıyormu? teşekkürler!
@ekoman245 hallederteşekkür ederim.
bende bi-xenon ve gündüz U led far var orijinal de. bunlara soket değişimi ve kodlama olmadan olmuyor, osram kendisi söyledi. bu yüzden soket ve kodlama yapar yer arıyorum.
değiştirme sebebim sağ far çatladı, şu aldı ve led bozuldu. ayrıca camlar iç taraftan tamamen çizik.
J led far istiyordum ama çoğu kişi memnun değil, halojenden daha az ışıtıyor diyorlar...
Sorununuzun çözümü çıkma 2.el far bakın., buna yapacağınız masrafın 4’te 1 fiyatına halletmiş olursunuz, Orjinal bi-xenon farı söküp bunu veya j led takmak için insanın akıl tutulması yaşaması lazım. Alacağımız hiç bir far orjinal bi-xenon farlarınızdan daha iyi aydınlatma sağlamaz.teşekkür ederim.
bende bi-xenon ve gündüz U led far var orijinal de. bunlara soket değişimi ve kodlama olmadan olmuyor, osram kendisi söyledi. bu yüzden soket ve kodlama yapar yer arıyorum.
değiştirme sebebim sağ far çatladı, şu aldı ve led bozuldu. ayrıca camlar iç taraftan tamamen çizik.
J led far istiyordum ama çoğu kişi memnun değil, halojenden daha az ışıtıyor diyorlar...
Bende de sizin fardan var . Bende osram led far alacaktım araştırmam üzerine yeni işik otoya ulaştım osramda bu araç için iki ayrı far satıyor biri halojen diğeride adaptif far için bunlar soket sokete hiç bir değişim yapmıyorsunuz. Ki kendi sitesinde de bu durumu belirtmiş.teşekkür ederim.