7.5 kayan ledlerden mi hocam? Eee naptınız sonra?Sinyaller hatalı yanıyor madde sinden kaldım ben
7.5 kayan ledlerden mi hocam? Eee naptınız sonra?Sinyaller hatalı yanıyor madde sinden kaldım ben
@Inter61 rica etsek muayeneden geçmeyen hâlinin sinyal verme videosunu paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.Sinyaller hatalı yanıyor madde sinden kaldım ben
Hocam arada kaynamış zaman geçmiş kusura bakmayın. 600 tl ye işçilik dahil halletmiştim. Sanayi fiyatlarında da bu rakama yakın fiyatlar çıkınca zaten direk servis dedikHocam,
Güncel piyasa bilgimiz olsun ne marka balata takıyorlar ve işçilik montaj dahil toplam ne tutuyor ?
Fren balataları ışığının yanması bir şey ifade etmez !Maddeler içerisinde yer alan fren sistemi kategorisine girdiği için ve aracın direkt frenlerini ilgilendirdiği için muayeneden geçmez. Muayenede lamba yanmasa dahi balatalar bitik olduğunda geçmiyor.
@mehmetmert hocamın dediği gibi balata değişince ışığı da kendiliğinden söner hocam.@AhmetCakmak
Vayy vayyy güzel bir sonuç çıkıyor buradan?
Ben şimdi sanayide muayeneden 2 gün önce sıfır balata taktırıcam ama sanayideki abdülvahap usta öyle vag com laptop kablo işi bilmediği için ekranda balata uyarı ışığı açık kalacak yani söndüremedik lambayı !!
Muayeneden geçirmediler yani?
Niye geçirmezler?
Adam sanayide değiştirme git yetkili vw servisinde değiştir diyor sanırım?
TÜVTÜRK !!
KİMİN???