Body kit düşünmüyorum bu hali daha çok hoşuma gidiyor.Orjinal rline bi araç alana kadar bu şekilde devam ona harcayacağım rakamlara donanım eklerim sanırım.R body kit ne zaman geçmeyi düşünüyosun can hocam
Teşekkür ederim Ender Abi kısmetse salı günü tuşların hepsine fonksiyonların eklenmesi için Ender elektroniğe bırakacağım aracı sabahtan.Tuş olayı güzelmiş bikac tane de benmi eklesem acaba. Güzel gubme4de Kullan Can. Maşallah Araç fıstık gibi oldu.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim daha iyileri nasip olsun isteyenlere.Aynalar kaplama değil r ayna kapakları.Maşallah nazar değmesin kazasız belasız ayna kaplaması aracı dahada güzel göstermiş
Aldıktan hemen sonra comfortline gri renkte bi araç olarak ilana girdi sanırım eski ilanına devam edip bu aracın resimlerini ve özelliklerini ekledi.O ilan bitti sonra tekrar bir ilan açtı.Bana bineceğim çocuğum var şöyle pazarlık böyle pazarlık yaptı ama satmak için almış.Hakkında hayırlısı mal onun bare benim çekip gönderdiğim resimleri kullanmasaydı sinir oluyorum kendileri bişey katmayıp başkasının çektiği resimleri kullanan yada yazıyı kopyalayıp aynı cümleleri kullanan kişilere.Birde farklı semtlerden ilan verme modası var elit semt olunca daha temiz bakımlı araç imajı oluyor sanırımaraç ataköyden ilanda arıyorsun nerdesin sultangazi de görebilirsinCan hocam senin eski maviş sarı sitede yakalandı. :sofor: Fiyatı epey fazla yazmış gibi gördüm, umarım bu fiyatlara satabileceğini düşünmüyordur arkadaş.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-ful-orjinal-golf-733859721/detay
Malesef öyle hocam. Herkes arabacı olmuş ama sorsan opsiyonları bile doğru düzgün bilmiyorlar... Her şeyin hayırlısı olsun. Önceden genelde genç yaştaki araçlar ilk sahibinden olurdu, şimdiyse genç yaştaki araçların ortalama 4-5’inci sahibi var. Soran olursa her şeyine kefiller...Aldıktan hemen sonra comfortline gri renkte bi araç olarak ilana girdi sanırım eski ilanına devam edip bu aracın resimlerini ve özelliklerini ekledi.O ilan bitti sonra tekrar bir ilan açtı.Bana bineceğim çocuğum var şöyle pazarlık böyle pazarlık yaptı ama satmak için almış.Hakkında hayırlısı mal onun bare benim çekip gönderdiğim resimleri kullanmasaydı sinir oluyorum kendileri bişey katmayıp başkasının çektiği resimleri kullanan yada yazıyı kopyalayıp aynı cümleleri kullanan kişilere.Birde farklı semtlerden ilan verme modası var elit semt olunca daha temiz bakımlı araç imajı oluyor sanırımaraç ataköyden ilanda arıyorsun nerdesin sultangazi de görebilirsin