Benim arabaya acc olur mu abi?[mention=9067]Alpyaman[/mention] hocam bu ne hız. Geçenlerde konuşmuştuk. İleri tarihe ertelemiştin. Tabi yaparız ne demek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim arabaya acc olur mu abi?[mention=9067]Alpyaman[/mention] hocam bu ne hız. Geçenlerde konuşmuştuk. İleri tarihe ertelemiştin. Tabi yaparız ne demek.
Sen iste neler yaparız .Benim arabaya acc olur mu abi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aldığınız her pompa aracınızla uyumlu olmayabilir, mesela bazı araçlarsa brake booster adında 2. Bir fren modülü var.ben şimdi hangi pompayı alayım :lol: :lol:
Teşekkürler.@Alpyaman hayırlı olsun bende almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim alp bey ürünü nerden temin edebilirim
Makyajlı kasa arkadaşın aracı sanırım sizdeki ürünler uymaz çünkü amblem radar kullanması gerekir diye düşünüyorum@FURKAN-34BJK012 Bende bir set var dusunurseniz konusalim.
http://www.golftutkusu.com/topic/10875-acc-set/
Benim araç manuel. Manuel de sistem çalışıyor.En sonunda otomatik bir araç aldıracaksınız bana DSG almıyorduk ama bu gidişle o da olacak gibi
Cruise Control ile Adaptif Cruise Control şehirler arasında teoride aynı işi yapıyor gibi gözüküyor sizin için fakat aynı işi yapmıyorlar . Amacınız sabitleyip aynı hızda gitme düşüncesi ise haklısınız@Alpyaman manuelde keyifli olacağını düşünmüyorum hocam, aynı işi hız sabitleme de yapıyor şehirlerarası, şehir içi zaten ikisi de çalışmaz diye düşünüyorum