- İsim
- Yunus Emre
Hocam araç servisten geldikten bir süre daha devam etti daha sonra ise giderek azaldı inanın artık o kadar dikkat etmiyorum fakat bir sorun yok gibi.magic dedi:
Hiç duymadım ve bunu da hiç denemedim galiba. Aklıma gelirse dener yazarımSeferari dedi:Mrb. Herkese. aracimi 4 ocakta teslim aldim. Bugün fark ettim. Araç park halindeyken vites boşta debriyaja sonuna kadar basip biraz gaz verince debriyaj pedalinin oradan takir takir ses geliyor. Pedaldanda hissediiyor. Ayni sorunu yasayan var mi?
@Seferari Hocam Havaların oldukça soğuk seyretmesi ana etken olabilir bu rahatsız edici ses için. Düşük sıcaklıkların bu tür donanımlar üzerinde bazen beklenmeyen, rahatsız edici etkileri olabiliyor. Şahsi önerim servise ilk fırsatta göstermenizdir. Aklınızda kalmaz böylece...Seferari dedi:Mrb. Herkese. aracimi 4 ocakta teslim aldim. Bugün fark ettim. Araç park halindeyken vites boşta debriyaja sonuna kadar basip biraz gaz verince debriyaj pedalinin oradan takir takir ses geliyor. Pedaldanda hissediiyor. Ayni sorunu yasayan var mi?