fcsrn
Moderatör
Sağol Abi, aynen unuttuk o gün, eve giderken aklıma geldi uğradım aldım. Bastırıyım mı sana da ?Eren güzel olmuş biz o gün almayı unuttuk
Sağol Abi, aynen unuttuk o gün, eve giderken aklıma geldi uğradım aldım. Bastırıyım mı sana da ?Eren güzel olmuş biz o gün almayı unuttuk
Tamamdır.@fcsrn Eren
senin arabadakine bir bakayım ondan sonra güzel duruyor
Vites çevresi hoparlör cevresi kapı açma kilidi ve kapı kumaş çevresini yapmak istiyorum.Fotolarda gibi şık durursa belki torpidoyada ilave yapabilirim.Bu işler için kaç metre gider tahminen@setirekli Hocam uygulama çok zor değil, fakat sabır gerektiriyo. Ürünü sıcak iken uygulayın. Ve uygulayacaginiz yeri hafif esnetip sokun. Istanbuldaysaniz ben 35 liraya uyguluyorum fakat hangi bölümlere düşünüyorsunuz değişebilir.
Peki bu malzemeyi Türkiyeden alabileceğimiz bir yer varmı 1 ay 45 gün beklemesek.Hepsiburada'da bazı ürünler çinden ucuz malum dolar uçtu fiyatlar kafa kafaya geldi sibop ve anahtarlık çinin yarı fiyatına neredeyse.@setirekli Hocam 5 m eksik gelir tahminimce 10 m yeter diye düşünüyorum. Söylediğiniz kısımlarda şık durur evet. Avcilardayim hocam [emoji4]
Evet bende biraz baktım hep katakulli.Adam metresine 18 tl yazmış.Zaten çoğu sizin almayın dediğiniz yapışkanlı modellerden@setirekli Hocam araştırdım tahmin ettîğim gibi 10 liraya alıp 30 liraya satıyolar n11de [emoji4]
Ekli dosyayı görüntüle 10897Sağolun hocam bakalım bir iki güne daha düzgün halini diktirip iki tarafada koyacağım o zaman bir fotoğraf daha eklerim [emoji4]