- İsim
- Bayrak
Moderatör tarafında düzenlendi:
İtalya olan avrupa üretimi yan sanayi üründür bence. Ama tamponunuz kötü gözükmüyor bence iyi usta bulup kusurlarını düzelttirin ardından güzel şekilde boyatın.[mention=3153]forjust1day[/mention] isteyeceğim hocam, mesaj attım dönmedi satıcı, göndersin koyarım fotoyu. Bu fiyatlara mıdır ki tampon bana baya ucuz geldi açıkcası, bir de italyan tampon mu var
Tamponu ip gibi yapacak ustalar biliyorum ama %60 ı macunsa direk değişmek daha mantıklı geldi bana da. Ama orijinalden şaşmayın hocam yan sanayi tamponların kalitesi cidden düşük olabiliyor. Tamponun içindeki parça kodunu vs isteyin.[mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention] hocam tamponum baya kötü, yüzde 60 ı macunlu, ve tampon da komple boya çatlağı var, komple zımpara macun astar boya kısacası işçilik istiyor, ama herkes baştan savma yapıyor, en iyisi yeni almak, zaten boyacıda 400 civarı istiyor. Sensörlü yeni tampon ama zaten sensör taktıracağım.
585 liraya orjinal tampon olmaz., mutlaka bir üçkağıt dala-vere vardır..@DuzboruDownpipe yarın orginalin fotosu gelecek, bu italyan olanmış, bakalım hocam alırım fiyat iyi.
hocam yan sanayi ürün alıp kullanan birisi olarak kesinlikle ve kesinlikle ya orjinal alın yada mevcutu koruyup tamir noktasına gidin derim,resimlerden gördüğüm kadarıyla tamiri olamayacak bir şey yok,kişisel fikrim.@forzaGilles bende böyle düşünüyorum fiyattan dolayı, bugun konuştum foto yollamadı depoya gidince atacağım diyor. Zaten dolandıramaz elden aldırıcam tamponu. Bakalım ne diyecek.