Sıfır ön tampon buldum

Bildiğim kadarıyla orjinal arka tampon 2000 gibi bir şey . Ön tamponun orjinalinin 585 olacağını zannetmiyorum . Siz dikkatli olun gene . Ön tampon serviste 1957 tl hocam . Burada paylaşmıştı birisi kaza yapmıştı onu buldum. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

@forjust1day hocam bir arkadaşımız replika tamponda da o işaretlerin kodun olduğunu söyledi? Satıcıya bir daha sordum kesinlikle orginal kimse replikaya volkswagen işareti basamaz diyor. 

Ben replika tamponda daha once parca kodu görmedim belki olanlar vardır bilgim yok

Ben replika tamponda daha once parca kodu görmedim belki olanlar vardır bilgim yok
Yansanayi üreticisi çoğu zaman kendi üretici numarasını yazar. Ancak orijinsl numara yazanlarda olabiliyor. Ama bu şekilde Vw veya başka bir markanın logosunu kullanmaz, merdicen altı üretim yapanlar hariç. 

Merdiven altı okadar ileri boyutta işler yapar ki ; Revizyonlu debriyaj balatasına Sachs logosunu basar, sachs kutusuna koyar ve satar. Ancak balatanın göbek kısmını çok dikkatli incelersen anlayabilirsin. 

@ognemir peki hocam simdi bu tampon orjinal değilmidir sizce? Volkwagen logosu da var merdiven altı basmaz bence bunu

@ognemir ben anlamıyorum ama nedense banada orginal gibi geldi, özellikle volkswagen logosu ve germany yazması.

Hocam araba tungstendi dimi bi tampon var satilik fotoyu gondericem size

Geri
Üst Alt