Büyük geçmiş olsun can sıkıcı bir olay hakikatenBu akşam 8 gibi aracı park ettim. İçerde ufak birkaç kodlama yaptım. Bilgisi ayarı topladım tam arabadan ineceğim arkadan büyük bir darbe ile araba 20cm öne fırladı. Fotolar aşağıda. Ümraniye avek olacak servis tercihim büyük ihtimalle. Hasar kaydı umrumda değil herşey yetkilide yapılsın istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 19138Ekli dosyayı görüntüle 19139Ekli dosyayı görüntüle 19140
Ekli dosyayı görüntüle 19141
Hocam çok büyük geçmiş olsun da, o teyze nasıl oldu.... Allah acil şifalar versin o teyzemize.Bu akşam 8 gibi aracı park ettim. İçerde ufak birkaç kodlama yaptım. Bilgisi ayarı topladım tam arabadan ineceğim arkadan büyük bir darbe ile araba 20cm öne fırladı. Fotolar aşağıda. Ümraniye avek olacak servis tercihim büyük ihtimalle. Hasar kaydı umrumda değil herşey yetkilide yapılsın istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 19138Ekli dosyayı görüntüle 19139Ekli dosyayı görüntüle 19140
Ekli dosyayı görüntüle 19141
En Son yoğun bakımdan çıkmıştı. 2-3 kırık ile tabi. Sonra haberim olmadı umarım iyidir.Hocam çok büyük geçmiş olsun da, o teyze nasıl oldu.... Allah acil şifalar versin o teyzemize.