Ahaaa Türkiye-Fransa maçta başlama vuruşu öncesi futbol topunu akülü Mk8 Golf oyuncak araba getirdi.. son anda gördüm :sofor:
Hocalarım o araç VW'nin yeni elektrikli modellerinden olan ID3 idi. Maç boyunca da kenar panolarında bolca reklamı göründü. Golf 8 tanıtılınca muhakkak onun da reklamını yaparlar maçlarda. Geçenlerde VW Fransa'da ID3 tanıtımı yapmıştı. Hatta şuan ID3 Fransa'da reklamı yapılan tek VW modeli diyebiliriz sanırım. Sosyal medya hesaplarının kapak fotoğraflarında da sadece ID3 yer alıyor.Milli mac başlamadan 1 dk önce sahada bir oyuncak araba gösterildi vw amblemini gördüm bu golf8 olabilir.
Arka sağ sol stoplar tümleşikti.
Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@AhmetCakmak iyi ki "yanıtı gör" sekmesine tıklamışım aynısını yazıyodum. ID.3 Maç boyu saha yan reklamlarında da devamlı reklam edildi.Hocalarım o araç VW'nin yeni elektrikli modellerinden olan ID3 idi. Maç boyunca da kenar panolarında bolca reklamı göründü. Golf 8 tanıtılınca muhakkak onun da reklamını yaparlar maçlarda. Geçenlerde VW Fransa'da ID3 tanıtımı yapmıştı. Hatta şuan ID3 Fransa'da reklamı yapılan tek VW modeli diyebiliriz sanırım. Sosyal medya hesaplarının kapak fotoğraflarında da sadece ID3 yer alıyor.
Farlar trendline veya comfortline ‘daki baz donanım farlar ama bu kötü tasarımı highline farı bile zor kapatır.,
Farlardaki polikarbon camın eğim açısını passat ın farlarındaki gibi dik yapmışlar, ön kaporta eğimi de passat ı andırıyor. 7 kasa yı efsane yapacak bir kasa geliyor, hadi hayırlısı.