- İsim
- Erkan
Bu boyun fitigi olanlara veriyorlar ya kavucuk boyunluk o fena olmaz aslindasilvershadow dedi:
Bu boyun fitigi olanlara veriyorlar ya kavucuk boyunluk o fena olmaz aslindasilvershadow dedi:
Bu kadar hediyeyi alırken uzun namlulu mu kullandınız kısa namlulu mu? Onu merak ettim ben de..ErsinEsk dedi:Kıskandım ama gözüm kalmadı merak etmeyin 8D Bana verdikleri Laptop sırt çantası ve GTI kauçuk paspasları unutturup bundan istemem lazım
İyi günlerde kullanın =)
Kısa namluyu ucundan gösterdim yetti 8D Şaka bir yana çok şanslı olduğumu biliyorum, satış temsilcilerimin ikisinden de çok memnundum. Çok sıcak, cana yakın, hiç bir sahteliği olmayan bir şekilde ilgilendiler benimle. Benim babam biraz macir mi denir tam bilemiyorum sever pazarlık yapmayı.silvershadow dedi:Bu kadar hediyeyi alırken uzun namlulu mu kullandınız kısa namlulu mu? Onu merak ettim ben de..Kıskandım ama gözüm kalmadı merak etmeyin 8D Bana verdikleri Laptop sırt çantası ve GTI kauçuk paspasları unutturup bundan istemem lazım
İyi günlerde kullanın =)
Bayilerden Hediye değil ya paranı ya canını demişiz gibi muamele gördüğümüzden. s=s20
Merak ettim açıkçası nasıl alabildiğinizi ve nerden ve de kimden alabildiğinizi.
Kuyruk olacak açıklamanın mahiyetine bağlı olarak. ..
@jajajafiradiko dedi:@Umut gelmesi için bi başvuru gerekiyor mu bende istettiriyim olmadı gelince