Golf R Kol Saati

@Umut

Çok güzel bir jest olmuş.

Güle Güle Kullan Umut Hocam.

Kıskandım ama gözüm kalmadı merak etmeyin  8D Bana verdikleri Laptop sırt çantası ve GTI kauçuk paspasları unutturup bundan istemem lazım :D

İyi günlerde kullanın =)

Cok güzelmiş , hayırlı olsun kisi kendini daha özel hissediyor böylece [emoji106]

Ama Aracın fiyatı kol gibi denmişte bir Açıklık gelsin vergi fiyatı KOL gibi arkadaşlar [emoji17]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ErsinEsk dedi:
Kıskandım ama gözüm kalmadı merak etmeyin  8D Bana verdikleri Laptop sırt çantası ve GTI kauçuk paspasları unutturup bundan istemem lazım :D

İyi günlerde kullanın =)
Bu kadar hediyeyi alırken uzun namlulu mu kullandınız kısa namlulu mu? Onu merak ettim ben de.. :D

Bayilerden Hediye değil  ya paranı ya canını demişiz gibi muamele gördüğümüzden.  s=s20

Merak ettim açıkçası nasıl alabildiğinizi ve nerden ve de kimden alabildiğinizi.

Kuyruk olacak açıklamanın mahiyetine bağlı olarak. ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel düşünceleriniz için hepinize teşekkürler.Daha iyileri sizlerin olur inşallah...

silvershadow dedi:

İyi günlerde kullanın =)
Bu kadar hediyeyi alırken uzun namlulu mu kullandınız kısa namlulu mu? Onu merak ettim ben de.. :D

Bayilerden Hediye değil  ya paranı ya canını demişiz gibi muamele gördüğümüzden.  s=s20

Merak ettim açıkçası nasıl alabildiğinizi ve nerden ve de kimden alabildiğinizi.

Kuyruk olacak açıklamanın mahiyetine bağlı olarak. ..
Kısa namluyu ucundan gösterdim yetti  8D   :mad: Şaka bir yana çok şanslı olduğumu biliyorum, satış temsilcilerimin ikisinden de çok memnundum.  Çok sıcak, cana yakın, hiç bir sahteliği olmayan bir şekilde ilgilendiler benimle. Benim babam biraz macir mi denir tam bilemiyorum :D sever pazarlık yapmayı.

Birde asıl sebep sanırım, fabrika kendi kafasına göre diye adlandırdık DLA(Dynamic Light Assist) ve ışık görüş paketini ekstra koymuş bizim eklediklerimizin haricinde. Az değil 2.000 ekstra TL. Belki mecburiyettendi belki u-led bi-xenon bunlarsız olmamalıydı diye karar verdi fabrika bilemiyorum, temsilcilerim güvenliği en üst düzeyde tuttukları için eklemişlerdir dedi U-led bi-xenon seçimimin üzerine.

Bizde fiyata 3 ayda gelen %10'dan fazla zammın üzerine birde ekstra 2.000tl olunca biraz haykırdık tabii. Namlu göstermedik ama göstermiş kadar olduk kısacası :D Onlarda biraz anlayış gösterdi sanırım ve orta yolu bu şekilde bulduk.

Uzay'dan Nurettin ve Kaan Beylerdi =)

güzelmiş  8D

@Umut  gelmesi için bi başvuru gerekiyor mu bende istettiriyim olmadı gelince :)

Gayet hoş bir hediye olmuş Umut Hocam. Şahsen çok beğenmekle birlikte sizin araçla bir bütünlük olacağı kesin. R ayrıdır o halde sahibide ayrıcalıklıdır düşüncesinden gelmiştir bence :)   Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :)

firadiko dedi:
@Umut  gelmesi için bi başvuru gerekiyor mu bende istettiriyim olmadı gelince :)
@jajaja

@Ender

teşekkürler.

@firadiko    aracı aldıktan 1-2 hafta sonraydı yanılmıyorsam.Doğuş binek otodan aradığını söyleyen bir bey size bir hediye göndereceğiz dedi diye hatırlıyorum. İçerikle ilgili bir şey söylemedi,adresi teyid etti ve gönderdiler.Ben herhangi bir talepte bulunmadım...

@Umut ozaman gelsin bi araba ben bekliyim ilk etapta 1-2 hafta içinde aramazlarsa hani hediyem derim :)

Geri
Üst Alt