Merhaba
Golftutkusu Dostları;
Bende Herkes gibi yaz ayları öncesinde Aracıma bir kozmetik uygulasın , Araba Tertemiz ilk Günki gibi Parlasın Hoş bir Görüntüsü olsun istedim. Daha önceki Sahibinden kalan küçük taş izleri ve kılcal çizikler vb olumsuz durumların temizlenmesi adına, Aracıma Boya Koruma işlemi Yaptırmak için Karar verdim. Şanslıyım ki Bu işi Çok iyi yapan&yapacak olan İnsanlar var iken etrafımda Yaşadığım Bölge Alanya da bunun eksikliğini hissediyordum. Detaling Sektöründe
Unıted Turkısh Detailers Kurucusu , Bir Üstad olarak Kabul Görmüş olan Çok Saygı Duyduğum Samimi Dostum
Abdülkadir Gülbahar ile bolca fikir alış-verişi ve muhabbet ettikten sonra hareket3 gectim. Bu işlemler için Öncelikle Forum Sponsorumuz Olan '
'ADANADETALİNG'' Mahmut Usta ile iletişime Geçtim. Kendisinin Adana ilinde Benimde Alanya da olmamdan dolayı Planlarımız uymadı Kısmet başka sefere dedik inşallah [emoji4] Dolayısıyla Abdulkadir Ustanın da Yönlendirmesiyle Manavgat ta
'' KDR Detaling'' Kadir usta ile iletişime geçtim, Zaman ve planlamamızı yaparak 4 gün Aracın Kendisinde kalması sonucunda Aracım Başlıkta da belirttiğim gibi Tıpkı ilk günkü parlaklık ve Güzelliğine Geri Döndü.Bu süreçte emeği Geçen Tüm Güzel insalara üstadlara bir kez daha Teşekkür ederim.
Buradan Altını çizerek Belirtmek istediğim bir durum var ki o da Şu; Özellikle Detaling ( Boya Koruma, Seramik kaplama vs.) işlemleri yaptırmayı düşünüyorsanız İşinin Ehli , Öğrenmeye açık, Kendini Geliştiren, İşini Seven, Emek ve Gayretini Tutku ile yapan Uygulama Üstadları Çok önemlidir Elbette Kullandığı Malzeme de önemli olsa da ; Ham maddeyi Bir ürüne Çevirecek olan O, Maharetli ve kıymetli Ellerden Çıkan Üründür. işte buda Ustalık gerektirir.
Abdulkadir Üstad - Trabzon, Detailing Point
Mahmut Usta - Adana, [mention=2601]AdanaDetailing[/mention]
Kadir Usta Bu konuda Tüm Araçlarımı Gözü kapalı Emanet edebileceğim Çok değerli isimlerdir.
Kendilerine Her şey için Tekrar Çok Teşekkür Eder Selam ve Saygılarımı sunarım.
sizleri Resimlerle baş başa bırakıyor ,iyi forumlar diliyorum... Ender Hoca
Yapılan işlemler:
İç dış detayli yıkama
Çizik ve Hare giderme ve dolgu pasta
Maskeleme
Kil ile demir tozu temizliği
Maskeleme
Boya Koruma
Wax parlatma
Motor Koruma
Koku Bombası... Bolca Tutku ve Emek
Öncesi ve Sonrası için bir örnek