25 Ağustos teslim aynı lastik ilk izlenimlerim olumlu kaliteli bir lastik? Kış lastiği düşünüyor musunuz arkadaşlar.?blackfear13 dedi:3 agustos 2015 goodyear vektor 4 mevsim lastiği ile geldi... geçen gün goodyear bayisine gittim lastiği beğendiler ve iyi bir lastik olduğunu söylediler. Güvenlik açısından faydalı oldugunu belirttiler.
Hocam TÜV'ün sitesinden baktım ekte fotoda 1,6 mm diyor minimum.Orhan Hoca dedi:bridgestone turanza ER300 le geldi.
gürültülü ama daha güvenli bir lastik yapısı sert olduğundan. 2 yıl ve 18500 km geçti önler 5 arkalar 6 mm duruyor dedi bakımda.
sebebi ne olabilir bu farklılığın? alt limit kaçtı?
2@Hk80Ben çukurovada yaşıyorum bu lastik buralarda kış lastiği yerine kullanılabilir.Hk80 dedi:25 Ağustos teslim aynı lastik ilk izlenimlerim olumlu kaliteli bir lastik? Kış lastiği düşünüyor musunuz arkadaşlar.?3 agustos 2015 goodyear vektor 4 mevsim lastiği ile geldi... geçen gün goodyear bayisine gittim lastiği beğendiler ve iyi bir lastik olduğunu söylediler. Güvenlik açısından faydalı oldugunu belirttiler.
Hocam ilk önce hoş geldiniz demek isterim. kendinizi ve aracınızı tanıtırsanız sevinirizapollo66 dedi:20 EKİM 2015 Golf 1.4 tsi 125 hp highline aracımda Hankook Ventus S1 Evo2 225/45/17 lastik geldi. Zaten Mıchelin Cross Climate lastik alacağım için çok üzülmedim. Bu arada 740 km yaptım lastikle... İlana koydum.İhtiyacı olan iletişime geçebilir.