22 mart 2016 da teslim aldım.16 dover a michelin energy saver geldi2012 nisan michelin energy saverSM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 16 genelde mişlen geliyor.Değerli @yarchi ve @Orhan Hocam,
Anketi Lastik markası-modeli ve lastik ebadları ile birlikte oluştursaydık çok daha net ve detay bilgilere ulaşabilirdik sanki.
Örneğin Michelin-energy saver lastiklerinde 225/45 R17 ölçülerinde lastik üretimi yapılmıyor, araştırdığım kadarıyla. Bu da demek oluyor ki, Dijon Jant ile gelen araçların Michelin lastikle gelme olasılığı yok. İşte bu ve buna benzer sonuçlara kolayca ulaşmamızı sağlardı anket.
Mesela, yaklaşık %11 orana sahip Michelin lastikler hangi ebadlarda gelmiş merak ediyorum doğrusu.
Saygılar...
sessizlik konusunda da memnun kalmadım, kışlık nokian wr d3 lastiklerim bunlardan daha sessiz, etiketlerde nokian 72 dB, continental 71 dB olmasına rağmen continentalde sesi daha fazla hissettimkasimda ayında teslim aldigim aracimda Continental ContiEcoContact5 geldi. , daha 1000 kmde, kışlıkları taktığım için fazla kullanmadım ama 1000 kmlik kullanımda ıslak zemin perfonması pek hoşuma gitmemişti
Can Hocam, standartlara göre mümkün değil olmaması. Ön yanakta mutlaka belirtilmesi gerekiyor. Lastiğin net yanak fotosunu çekip koyar mısınız buraya?Aldığımız polo da 15" Bridgestone Ep150 diye bir lastik geldi, her tarafını incelememe rağmen üretim tarihini bulamadım çok garip, ayrıca bu lastikler hakkında bilgisi veya fikri olan var mıdır? Bridgestone turanza çeşidini biliyordum ama bu yeni heralde ya da ben hiç bilmiyom