@Aliyano62 ilgili parçanın benim araçtaki görselini aşağıda paylaşmıştım. Salıncağın değişmesine gerek yok; sökülüp sadece burçların değiştirilmesi yeterli linki tıklayın göreceksiniz.
@Aliyano62 Hocam değiştirmeye gerek yok çünkü ileriki zamanlarda yine ses yapacaktır sorun malzeme seçimindeki hata burçlar ile yuva arasındaki uyumsuzluk denebilir.@onurmat ben viraj demir lastiğini değiştirdim , dışarda kendi ustamda ama ses kesilmedi , şimdi senin dediğin gibi sorun salıncak gibi görünüyor ama ben burçları değiştirmekle ugraşmayacağım direk salıncakları değiştireceğim neredeyse fiyat aynı umarım sende kesildiği gibi bende de kesilir kardeşim
Hocam hangi ürünü aldınız bir de lastik üstündeki kelepçeyi açınca cıkıyormu yoksa torna ile içine işlemiş biçimdemiLastikleri değiştirdim kardeş , servisin dediği gibi komple demirin değişmesine gerek yok 60 liraya lastikleri aldım , ön iki lastikte değişti.
Ne guzel işte para harcatmiyorlarBu servislerin yaptığı en iyi şey, psikolojik destek sağlamak saolsunlar...