Golf54
Üye
- İsim
- Enes
Teşekkür ederim. far ile birlikte kesinlikle ampüllerini istemeyin. gelen ampüller çok cacık oluyor. gelen farın arka kapağının contası üzerinden çıkmadı. bir conta uydurduk. conta takmasaydık yarın öbür gün çok rahat su alırdı.Güle güle kullanın, ne gibi sorunlarla karşılaştınız, anlatırsanız benim gibi u led takmayı düşünenlere rehber olabilir. Kazasız belasız sürüşler dilerim
photon ampül tercih ettim. sakın far ile beraber gelecek ampülleri istemeyiniz.Nerden aldığınızı ? Hangi ampülleri tercih ettiğinizi ? Yaşadığınız sıkıntıları ? Aydınlatma performansı ile ilgili görselleri eklerseniz herkese daha çok yardımınız dokunur.
teşekkür ederim çok saolunMükemmel olmuş güle güle kullanın kazasiz
Photon milostone 8000 lümen olan ledlerdenmi bahsediyorsunuz ? Halojen çanağa ne taktınız?Teşekkür ederim. far ile birlikte kesinlikle ampüllerini istemeyin. gelen ampüller çok cacık oluyor. gelen farın arka kapağının contası üzerinden çıkmadı. bir conta uydurduk. conta takmasaydık yarın öbür gün çok rahat su alırdı.
gelen ampülleri iade edeceğim. ben başka bir yerden photon 6000 kelvin ultimate led ampül aldım ve çok memnunum.
photon pure wite ampül kullandım kısa mercekli farlara. onun haricinde olan ampüllere dokunmadık.Photon milostone 8000 lümen olan ledlerdenmi bahsediyorsunuz ? Halojen çanağa ne taktınız?
ukoled garage diye bir tuning firmasından aldım. size önerim hiç değilse 1-2 hafta ürünü kullanayım. sonra buraya yorumlarımı yazayım. daha dün taktırdım acele ettirmeyeyim kimseyi.Daha detaylı bilgi verebilirmisiniz aldığınız yer fiyat aydınlatma bende düşünüyorum u led almayı teşekkürler şimdiden.