Golf54
Üye
- İsim
- Enes
taksitle aldım herşeyi. 4 ampül photon marka, birde farlar 3000 tl yi buldu diyebilirimGüle güle kullanın fiyat olarak herşey dahil ne kadara mal ettiniz.Saygılar
taksitle aldım herşeyi. 4 ampül photon marka, birde farlar 3000 tl yi buldu diyebilirimGüle güle kullanın fiyat olarak herşey dahil ne kadara mal ettiniz.Saygılar
ekledim birinci sayfaya bakın.Aydınlatmaya resim eklemediniz ?
Aldığınız ledlerin linkini atarmısınız mercek ve çanağa aldığınız ledleri ayrı ayrıekledim birinci sayfaya bakın.
kısalarada uzunlarada aynı ledi taktık https://urun.n11.com/led-far/photon-ultimate-h7-7000-lumens-6000k-led-xenon-P250198840Aldığınız ledlerin linkini atarmısınız mercek ve çanağa aldığınız ledleri ayrı ayrı
ledlere gerekmiyor. birde o kuralı kaldırdılar diye biliyorum.Far yıkama da yaptırmak gerekmiyor mu hocam?
Var mı böyle birşey bilen varsa aydınlatırsa sevinirim?ledlere gerekmiyor. birde o kuralı kaldırdılar diye biliyorum.
Led takılıysa sorun yok. Xenon var ise far yıkama ve oto yükseklik zorunluVar mı böyle birşey bilen varsa aydınlatırsa sevinirim?
Uzun ve kısa aydınlatmanın tek mercekten yapılmasına bi-xenon mercek denir. Bi-xenon olmayan replika u ledlerde mevcuttur aydınlatmasından verim alınamaz. Sizin dedikleriniz sadece Xenonun soket tipleridir.Hocam bi-xenon olması için D1S, D2S gibi ampuller takılı olması lazım. Sizin dediğiniz perde olayı mercek sadece. D1S, D2S'lerde de yükseklik ayarı vs. olması lazım muayneden geçebilmesi için.
aydınlatmalarından memnunum hocam. . sayfada aydınlatmasının olduğu bir foto ekledim.Uzun ve kısa aydınlatmanın tek mercekten yapılmasına bi-xenon mercek denir. Bi-xenon olmayan replika u ledlerde mevcuttur aydınlatmasından verim alınamaz. Sizin dedikleriniz sadece Xenonun soket tipleridir.