@AhmetCakmak ben Çin ile görüştüm cihazdan dili kopyalayıp almalarının mümkün olmadığını dediler.Eger kopyalacak varsa Türkçe cihaz var yardımcı olurum
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben zamanında 6.5 yeni tip carplay cihaz aldığımda içerisinde dil dosyasını almıştım hocam. Bildiğim kadarıyla da halen mümkün. 1 yıldan fazla süredir Golf'e binmediğim için bu işlerden uzak kaldım biraz.@AhmetCakmak ben Çin ile görüştüm cihazdan dili kopyalayıp almalarının mümkün olmadığını dediler.Eger kopyalacak varsa Türkçe cihaz var yardımcı olurum
Windows makine sonuçta, bilgisayardan farkı yok. Usb'ye kopyalamıştım.@AhmetCakmak Peki siz windows ce ekranına bağlandığınızda alabildiniz mi dosyaları? Yani makineden usb ye kopyalama oluyor mu? Aslında mantıklı yani o şekilde olması lazım, sonuçta biz oraya yükleyip dosyaları değiştirebiliyorsak oradan da dosya çekebiliriz.
Deneyin hocam. Vag grubuna dönüş yapıp bu işleri daha da detaylı öğrenme planım var ama bakalım hayırlısı@AhmetCakmak Evet ben de öyle düşünmüştüm. Teşekkür ederim hocam, türkçe cihaz bulunca deneyeceğim bunu.