@AhmetCakmak ben Çin ile görüştüm cihazdan dili kopyalayıp almalarının mümkün olmadığını dediler.Eger kopyalacak varsa Türkçe cihaz var yardımcı olurum
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben zamanında 6.5 yeni tip carplay cihaz aldığımda içerisinde dil dosyasını almıştım hocam. Bildiğim kadarıyla da halen mümkün. 1 yıldan fazla süredir Golf'e binmediğim için bu işlerden uzak kaldım biraz.@AhmetCakmak ben Çin ile görüştüm cihazdan dili kopyalayıp almalarının mümkün olmadığını dediler.Eger kopyalacak varsa Türkçe cihaz var yardımcı olurum
Windows makine sonuçta, bilgisayardan farkı yok. Usb'ye kopyalamıştım.@AhmetCakmak Peki siz windows ce ekranına bağlandığınızda alabildiniz mi dosyaları? Yani makineden usb ye kopyalama oluyor mu? Aslında mantıklı yani o şekilde olması lazım, sonuçta biz oraya yükleyip dosyaları değiştirebiliyorsak oradan da dosya çekebiliriz.
Deneyin hocam. Vag grubuna dönüş yapıp bu işleri daha da detaylı öğrenme planım var ama bakalım hayırlısı Pek bilgim yok benim de.@AhmetCakmak Evet ben de öyle düşünmüştüm. Teşekkür ederim hocam, türkçe cihaz bulunca deneyeceğim bunu.