arkadasınız bana da aynı şekilde uygulama yapabilir mi ? Fiyat ne olur yardımcı olursanız sevinirim ...tesekkürler.mcanerol dedi:On plakayı yatıştırdım hocam. Arka plaka ise pleksiden vidali. Normalde deldirmeyi sevmem fakat her halukârda plakanın arkasında kalıyor diye boyle yaptım. Ayrıca çıkarması ve takması yapıştırmaya gore cok daha rahat. Fiyat olarak benim arkadasım yapıyor bu isi araba hediye yaptı bana.Maşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...plakası ve Pleksi ne kadara geldi? Pleksiyi yapıştırdınız mı?
Saollun cok hocam Zaten o yuzden diyorum ya hep birlikte sevinip üzülüyoruz ne olursa. Tam aile gibi oldu bu forum vallacradlemelih dedi:@mcanerol hocam, Allah hayırlı uğurlu etsin, kaza bela vermesin, aracınıza nazar değmemesi için duacınızım, bekleme süreci boyunca heyecanınızı paylaştık ve bu mutluluğunuzu da beraber yaşamak çok güzel :'( :'(
Aynen hocam sizin birlikte yükseltiyoruzLevent dedi:Kazasız belasız keyif dolu sürüşler, Tornado kırmızı artıyor forumda '
Gün batımı kırmızısı hiç artmıyor maalesefLevent dedi:Kazasız belasız keyif dolu sürüşler, Tornado kırmızı artıyor forumda '