Ugur_Tascioglu
Üye
Bu arada buda spoiler üstü ek parçamız
Merhaba Kaliper kapaklarıyla ilgili bir sıkıntı yaşadınızmı ?Görmeniz açısından paylaşıyorum detaylı olarak. Büyükler 28, ufaklar 24cm. Patentli ürünmüş.
Ekli dosyayı görüntüle 20124
Ekli dosyayı görüntüle 20123
Ekli dosyayı görüntüle 20122
Ekli dosyayı görüntüle 20121
Ekli dosyayı görüntüle 20120
Hocam yaşamadım da benim kışlıklar 16 olduğu için sığmadı, sürtme yaptı, o sebeple çıkardım. Yoksa memnundum.Merhaba Kaliper kapaklarıyla ilgili bir sıkıntı yaşadınızmı ?
Amin inşallah cümlemizinkini. Aynen çocuk ve hanım kullanınca işler çok değişiyor malesef :/ keşke tek biz kullansakta özen göstersek. Benim 17'ler de biraz yüksek ama orijinal 16'lar kadar bişey, yani göze batmıyor. 1-1,5cm düşürse tadından yenmez. @driver_can 'ın sattığı yayları kaçırdık kulaklarını burdan çınlatayım
Hocam yaşamadım da benim kışlıklar 16 olduğu için sığmadı, sürtme yaptı, o sebeple çıkardım. Yoksa memnundum.
En mantıklısı boyatma. Diğer türlü kapak işine girince ya sağlam yapıştırman gerekiyor yada vidalaman.Teşekkürler ama boyatma daha çok kafama yattı gibi
Şimdi rengine karar vermek gerekli aracım sarı ne renk olsa iyi olur onu düşünüyorum.En mantıklısı boyatma. Diğer türlü kapak işine girince ya sağlam yapıştırman gerekiyor yada vidalaman.
Hayırlı olsun çok kullanışlı bir retrofit.Arka koltuk havalandırma altına usb ve type-c çıkışlarımızda tamamdır. Montajı çok basit, tesisatı hazır, bardaklığın ordaki çakmaklıktan sök tak olarak alıyorsunuz elektriği. Kesme biçme olmadan.
Link:
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 536,15TL 38% Off | Car LHD Rear Seat Air Vent Outlet USBandType C charger USB Charging Switch Socket Adapter Cable wire harness For vw Golf 7 MK7 7.5
[/URL]
Ekli dosyayı görüntüle 68124
Hiçbir şekilde ton farkı yok hocam. Fotoyu karanlık ortamda flaşla çektiğim için ton farkı varmış gibi duruyor ama aslen öyle değil. Tamamen kamera açısı ve flaşın etkisi. Kromluğuna dikkat etmedim açıkçası vasat bi krom kaplama olsa dikkatimi çekerdi.Hayırlı olsun çok kullanışlı bir retrofit.
2 tane sorum olacaktı izninizle.
1) Parçanın siyah plastiği eski çıkana göre ton farkı yaratıyor mu ?
2)Mazgalları yönlendirme klipslerinin kromluğu nasıl ?
Aynısını bende taktım,çıkan orjinalle hiçbir farkı yokHayırlı olsun çok kullanışlı bir retrofit.
2 tane sorum olacaktı izninizle.
1) Parçanın siyah plastiği eski çıkana göre ton farkı yaratıyor mu ?
2)Mazgalları yönlendirme klipslerinin kromluğu nasıl ?
Hayırlı olsun son dönemde bu parçayı görüyorum sürekli bilmediğimden soruyorum tek amacı görsellik mi ?Ufak detaylarla devam. Ürün açıklamasında mk8 yazsa da 7 içinde bire bir uyumlu.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 522,64TL 21% Off | Car Bumper Fender Flare Mud Flap Splash Guards Wheel Eyebrow Lip For Volkswagen Golf 8 MK8 2020-2022 Accessories
https://a.aliexpress.com/_Ey3VGZt