Siz hangi ilden siparis verdiniz?delfino dedi:@berreday
Hocam indirimi konuşmadık bir daha , ancak baskı yapıcam biraz daha umarım başarabilirim biraz daha indirim .
Diğer bayileri arayıp hazır araçla ilgili indirimleri sorun, muhtemelen zam yeni geldiği için eski girişlilerden daha iyi indirim yaparlar, ordan aldığınız indirime göre gidip kendi bayinizle pazarlık yapın İstanbul bayilerini tek tek aramakta fayda var :'(delfino dedi:@berreday
Hocam indirimi konuşmadık bir daha , ancak baskı yapıcam biraz daha umarım başarabilirim biraz daha indirim .
Saçmalamış. Yürüyerek gelse 20 gün sürmez. Bu arada benim de gemi ile sevkiyata geçti az önce. Demek ki aynı gemide.Mehmetalper24 dedi:Arkadaslar gemi ile teslimat asamasina gecmis st ile gorustum 15- 20 gune gelir diyor.Bu sure fazla degil mi sizce ?
Sizinki bisey dedimi gelis tarihi hakkinda?Ben istanbuldan sipariş verdim limana cok da uzak degil bence de bu kadar surmemeli.dtkorkmaz dedi:Saçmalamış. Yürüyerek gelse 20 gün sürmez. Bu arada benim de gemi ile sevkiyata geçti az önce. Demek ki aynı gemide.Arkadaslar gemi ile teslimat asamasina gecmis st ile gorustum 15- 20 gune gelir diyor.Bu sure fazla degil mi sizce ?