Golf 7.5 highline için Sürüş modu aktivasyonu + Carplay için 1000 tl ödedim. Mode tuşunu henüz taktırmadım aktivasyonu yapan arkadaş tuşu takınca otomatik olarak geleceğini söyledi. Benimde Tuş takımına ve kabloya ihtiyacım var.
hocam sürüş modu bilgisi gateway de tutulur. motorda işlem yapmaları ilginç.@seferhasdemir çok detaylı bilmiyorum hocam ama bayadır araştırıyorum crack olmuyor dediler benimki için (composition media 8 inç) sanırım kodla yapıldı. Bilgisayar ile odisle bağlandı sanırım. Bana çok göstermediler. Motordan bir kaç soketi felan söktüler. Hiç bir sıkıntı yok. Fiyatı uygun bulunca yaptırdım.
@seferhasdemir Hocam öm ile telefon numaranızı paylaşabilir misiniz sakıncası yoksa? Arnavutköy bana epey uzak ama bakalım siz de uygun olursanız gelebilirim belki. Hem tanışırız hem montajı yaparız.kablolar mode ve esp için 100 120 cm civarı olsa yeterli.gerekli olan 12v gerilimi el freni tuşundan alıyoruz. ben arnavutköydeyim dilerseniz yardımcı olabilirim montajı beraber yaparız. esp kodlamasını da yaparız. lastik basıncına kod gerekmiyor zaten.
Bu kablolar ilgili satıcının gönderdiği kargo içinde gelmiyor mu? Attı mı almak lazım?@seferhasdemir Tuşlarla beraber bu kabloları da aldım fakat sanki dediğiniz yerlere ulaşmayacak kadar kısa bu kablolar.
Ekli dosyayı görüntüle 27161
Ekli dosyayı görüntüle 27162
Bir an eyvah dedim@Alpyaman Tesisatı ile birlikte geliyor hocam, ayrı almıyorsunuz. Kablom var anlamında yazdım, yanlış anlaşılmış olabilir.
esp montajı kolay kaput açma mandalının altındaki bağlantı noktasına kablo çekiyorsunuz o kadar ama lastik basınç işi biraz daha uğraştırıcı. abs ünitesine kablo çekilmesi gerekiyor
Herkese iyi akşamlar forumdaşlar,kablolar mode ve esp için 100 120 cm civarı olsa yeterli.gerekli olan 12v gerilimi el freni tuşundan alıyoruz. ben arnavutköydeyim dilerseniz yardımcı olabilirim montajı beraber yaparız. esp kodlamasını da yaparız. lastik basıncına kod gerekmiyor zaten.