Bu şekilde basic bixenon a u led ekleme işlemini tavsiyem üzerine yakın arkadaşım yaptırdı daha 1-2 hafta önce far tasarım merkezine. Led rengi ve parlaklığı olarak 4 aracı yan yana çektik. Bu araçların farları şu şekildeydi4 saat önce, Beşiktaş1903 yazdı:
far tasarım merkezi u led yapılan - orjinal tek u ledli - taiwan çift u led kayan sinyal - taiwan çift u led normal sinyal ampüllü
Bu karşılaştırmada far tasarım merkezinin yaptığı u ledler orjinal ile birebir aynı renk ve parlaklıktaydı. Çift u ledin en ortasında ufak nokta şeklinde yanan led de vardı farda. Yani orjinal far iç yapınıza u led döşemiyorlar. U ledli iç yapıyı alıp komple sizin fara aktarıyorlar. Sizin far iç yapısı kendilerinde kalıyor. İçteki u led için far arka kapağında ufak kablo geçecek kadar delik açılıyor ve dıştaki u lede paralel çekiliyor. Kodlama kanalı olarak da basic bixenon gündüz farı kanalı fardaki iki u ledi birden kontrol ediyor. Yani kodlama ile birini açıp birini kapatma şansı yok. Sonuç olarak kendim yapmayı düşünüyordum ama maddi durumlar nedeniyle öteliyordum. Bu şekilde bir karşılaştırma sonrası kararım en kısa sürede yaptırmak olacak. Karşıdan bakıldığında ne renk olarak ne de parlaklık olarak ayırt etmek imkansız. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam da far ellerine ulaştığı gün yapıp ertesi gün kargoya veriyorlar. Yani 3-4 gün farsız kalıyor araç