sergentunc
Üye
- İsim
- Sergen
Maalesef ön cam görüş alanı olduğu için kaplama veya müdahalede , dikkat edilmedikçe hiç fark edilmiyor ama alıcı gözüyle bakılınca bulanıklık veya numaralı gözlük takınmış gibi olduğunu ben de fark ettikten sonra ön cama hiç bir şekilde işlem yaptırmadımÖn cama cam filmi yaptırdım Llumar marka ve en iyisini yaptırdım lâkin artık yapanda mı sorun vardı anlamadım ama aracın ön görüş pozisyonu bulanık ve bugün gidip sökeceğim. O kadar ki lânet ettim.
Sadece ön cama 800 tl civari verdiyseniz air serisidir[mention=11839]HONEY[/mention] Sanırım o seri idi hocam. 2 kere gittim yok biz kurutmadan camda kendi kurumasını bekliyoruz 1-2 güne bulanıklık gidecek gibi cümlelerle karşılaştığım için artık daha fazla muhatap olmadan söküp atacağım.
Oftuning mi ? Fiyat normal, 3 ay önce 750 fiyat vermişlerdi. Bence 50 lira az bile zam gelmiş.Adana llumar bayisinden ön cam hariç 5 cam atr serisi 900 lira,nakit ödersem 800 lira fiyat aldım. İyi midir piyasaya göre bilgisi olan var mı?
Bu talihsizlik benim de sürekli başıma geliyor. Bursada ve istanbulda en övülen yerlere gittim yine sonuç tozlu tüylü fimler oldu. Arkadaşa 150liraya film çektirdik sıfır kusur gel de delirmeÖn cama cam filmi yaptırdım Llumar marka ve en iyisini yaptırdım lâkin artık yapanda mı sorun vardı anlamadım ama aracın ön görüş pozisyonu bulanık ve bugün gidip sökeceğim. O kadar ki lânet ettim.