Ben aracımı sipariş vermeden önce kısmen makul fiyatlı bir şey almak istiyordum ve 150 Leon Fr manuel de karar kılmıştım. Aracı oluştururken DSG linin çıkacağını öğrendim ve fiyat bir tık daha golf 'e yaklaştı. Bu kadar yaklaşmış iken Golf highline alayım dedim. Bir de Üzerine 3-5 donanım ekledim. Adaptif Cruise Control ve Anahtarsız girişi hariç bütün donanımları eklettim. Şuan o 2 donanımı da almadığıma pişmanım. Yani imkan var ise doldur doldurabildiğin kadar pişman olmazsın.
2015 yılından 2019 a kadar benzinli aldığıma hiç pişman olmadım. Uzun yolda 5.0-5.5 ortalama yakıt tüketimi beni üzmedi, muğla-marmaris arasındaki virajlarda 150bg benzinlinin verdiği performans da çok iyiydi. Benzin olmuş 7.20 TL , çok yakıyor meret şuan ... Param olsa benzinli almazdım.
Cam filmini herkes yapıyor ama marka bir şey olsun ona dikkat edin. Bir de yaşadığınız yere çok uzak olmasın, herhangi bir uygulama hatasında tekrar gidip yeniletmek gerekir. Seramik kaplamayı da servis dışında bir yere yaptırın. Ben oradakilerin pasta cila yapıp gönderdiklerini düşünüyorum.