Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam 1.4 tsi düşünüyorum ancak biraz daha pahalı bütçemde yok güzel bi tsi için temiz 95 den aşağı yok inanın piyasa öyle olmuş ki hakkından fazla istiyor herkes ben en uygun 84 e buldum temiz araç olduğu için alacağım.
Birde alacağım araç yetkili servis bakımlı arkadaşlar servisle görüştüm iyi niyet garantisi devam ediyor temmuz 2020 ye kdr dediler. Bakım km gelmiş zaten bin km sonrada 65 bin bakıma girecek araç. Servis bakımlı olmasıda avantaj değil mi ?
Servis bakımı avantaj ama 2013 yılından bu yana 6 yıldır bakım yapılmış olabilir mi net öğrenin çoğu binici iki yıl garanti bittikten sonra bakımı özelde yaptırıyor. Ki seneye doluyormuş iyi niyet olsa bile. Fiyat bana çok geldi.
Hocam ww arkadaşım var herşeyine baktırdım şase ve plakadan dışarda bakımı yok o konuda içim rahat. Araç hep servis bakımlı dsg ile ilgilide hiç bir kayıt yok.
İnşallah hocam saolun. 1.2 tsi o kadar tutmuş ki adamlar 1.4 tsi dan daha fazla istiyorlar hocam şuan bu piyasada sizin aracınız 90 na 1 saatte satılır sizin aracın aynısı kum beji 90 na 1 günde gitti ben aracımı o zaman satamamıştım çok üzüldüm alamadığıma yani siz ordan aracınızın değerini biçin.
1.2'lerin vergi avantajı da var.. sonuçta 6 ayda bir havaya para veriliyor.. turbo olunca perfomans kaybı yok.. e küçük hacimli motor olduğundan 1.4lere göre yakıtta tasarruflu... hatta 1.0 turbo motor bile düşünülebilir
Hocam forumda arkadaşın act aracının konusu var. Highline cam tavan u led keyless ergo vs... var aracında. Km 105 bin ama araç çok temiz. Fiyat 100.000 TL civarı düşünüyor. Bütçe artabilirse sizin o araca da bakın derim.