- İsim
- Ahmet TURKMEN
@yusuf bende tekrar denemek istiyorum sansimi !!!!! yardim sizinle nedense hep tattismaya donuyor guruptan lanet etme noktasindayim sayenizde ne kadar nezaket icinde yazsamda uslubunuz cok cirkin. Yonetici olacaksiniz ama yonetilmek zorundasiniz. Hocam toplamda 5 kablo var
1 tane kirmizi kalin sigortali olan ( aciklamada diyorki sabit 12V
1 tane siyah var o sase
Bir tane mavi var geri vites icin
Bir tane sari goruntu kablosu
Onun yanindaki kirmizi kisa kablo nedir? Ben bunu anlamaya calisiyorum ama nedense bir noktada bulusamiyoruz nerde yaziyor maviyi arti ya oburunu eksiye zaten mantik su olmali orda yuksek akim ceken bir.motor var icinde buyuk ihtimal role vb gorev yapan bir kontrol unitesi bobin ucuna verilen geri vites tetigiyle roleyi cektirip motoru hareket ettiricek kamera hareket edecek sari kablo goruntu zaten kirmizi kabloda aracin durumu icin sinyal ol.asi lazim araba calisiyor kameraya surekli enerji vermek gibi bir gorevi olmasi lazim. Yada kontak acik vs
1 tane kirmizi kalin sigortali olan ( aciklamada diyorki sabit 12V
1 tane siyah var o sase
Bir tane mavi var geri vites icin
Bir tane sari goruntu kablosu
Onun yanindaki kirmizi kisa kablo nedir? Ben bunu anlamaya calisiyorum ama nedense bir noktada bulusamiyoruz nerde yaziyor maviyi arti ya oburunu eksiye zaten mantik su olmali orda yuksek akim ceken bir.motor var icinde buyuk ihtimal role vb gorev yapan bir kontrol unitesi bobin ucuna verilen geri vites tetigiyle roleyi cektirip motoru hareket ettiricek kamera hareket edecek sari kablo goruntu zaten kirmizi kabloda aracin durumu icin sinyal ol.asi lazim araba calisiyor kameraya surekli enerji vermek gibi bir gorevi olmasi lazim. Yada kontak acik vs