Hocam servise götürün detaylıca baksınlar, bu dediğiniz trim sesleri her Golf'te yaşanmıyor sonuç olarak.@AhmetCakmak cam tavana yakın yerlerden geliyor sağ kapı döşemenin ordan geliyor arabadan soğudum be birde ben golfü yumuşak bir araba zannetmiştim her çukurda direk bizzat bozuk yolu hissediyosun
Yalıtım yaptıktan sonra baya farkediyor hocam. Şuradan eski konulara bakabilirsiniz. Fikir verecektir.Yalıtım işini bende düşünüyorum fakat kafamda birkaç soru var. Yalıtım yaptık dışardan sesler kesildi bu sefer daha çok trim sesi duyar mıyız ? Tüm trimleri söktük altlarını oturum yerlerini bez bantla sarıp slikon sprey sıktık yinede ses gelir mi ?
Yaz geliyor kapı içlerinden başlayıp bagaj,kaput sonra davlumbaz içlerine yaltım yapma fikrim var .
Hocam şu konuda son mesajda yazmıştım. Yabancı kaynaktan bir link paylaşmıştım, Gavurcam pek iyi değil tam çözemedim. O soruya bir cevap gelmedi.@niclayt hocam nereleri hangi yag ile yagladiniz acaba? Lifte kaldirmadan yapabilirmiyiz bunu? Mumkunse yagladpiginiz yerlerin bi fotosunu koyabilirseniz birçok arkadaşa faydasi olur sanirim.tesekkurler....
@AhmetCakmak hocam çoğu konuya baktım birçok kişi şunu diyor : yalıtım yaptıktan sonra dışardan gelen sesler kesiliyor fakat başka sesleri duymaya başlıyorsunuz Tamam dış mekan sesini kestik kapıdan ses gelmiyor bu sefer konsoldaki sesler batar mı diye düşünüyorumYalıtım yaptıktan sonra baya farkediyor hocam. Şuradan eski konulara bakabilirsiniz. Fikir verecektir.
https://www.google.com/search?q=golftutkusu.com+yalıtım&oq=golftutkusu.com+yalıtım&aqs=chrome..69i57.2737j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Şahsen ben de yalıtım için her yerin açılmamasından yanayım ama şuanda mevcut seslere servis veya siz çözüm bulamıyorsanız yalıtımdan başka seçenek kalmıyor. Yılbaşında 2013 model Golf'ü sattım ve o zamana kadar hiç trim sesi sorunu yaşamadım. Biraz şans işi biraz da kullanıcıda bitiyor olay. İnsan kafaya takınca en ufak ses bile sanki davul sesi gibi geliyor.@AhmetCakmak hocam çoğu konuya baktım birçok kişi şunu diyor : yalıtım yaptıktan sonra dışardan gelen sesler kesiliyor fakat başka sesleri duymaya başlıyorsunuz Tamam dış mekan sesini kestik kapıdan ses gelmiyor bu sefer konsoldaki sesler batar mı diye düşünüyorum