Kaplama var hocam 3m hava kanallı cam tavan folyosuSefik dedi:Evet bir de o var [emoji4]
Bişey soracağım tavanda kaplama mı var? Cam tavan mı? @mehmet_07
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sağolun hocam çakma sunroof yapıyoruz işte [emoji4] krom egzoz ucu var hocam başka ne yapılabilir comfortline araca değerli bilgilerinize ihtiyacım varOrhan Hoca dedi:Mehmet hocam tavan müthiş olmuş. size krom egzoz ucu lazım. var mıydı?Kaplama var hocam 3m hava kanallı cam tavan folyosuEvet bir de o var [emoji4]
Şu jantları almadığıma gerçekten çok pişmanımOrhan Hoca dedi:Bu görselliğe dayanmam mümkün değil. s=s20 s=s20 s=s20
Aynen abi Sunroof'u aldık ama diğerini akıl edemedikOrhan Hoca dedi:
Sağolun hocam krom çıtalar bencede güzel durmaz aklıma geldi ama bütünlüğü bozarım diye yapmadım dediğiniz gibi ayna kapakları piano Black olabilir Batuhan hocam da aracı gördüğünde ilk iş bunu yaptır demişti tavan malzemesinden kaplama yapılabilir aslında ama boya daha sağlıklı olabilir tekrar teşekkür ederim hocam ben sorayım yaptırdığım yere olursa kaplama olmazsa boya işine giricez artık Plakaya uyumlu olsun diye siyah beyaz düşündüm hocam ordan aklıma geldi tavanın siyah olması aynaları da yaparsak bu iş tamamdır :'(Orhan Hoca dedi:krom çıta yapın diyecem ama tavan komple siyah iyi kaçmaz bence. ön panjur piano black, yan kapı plastik siyah tavan siyah iyi duruyor bence. bütünlük var.Sağolun hocam çakma sunroof yapıyoruz işte [emoji4] krom egzoz ucu var hocam başka ne yapılabilir comfortline araca değerli bilgilerinize ihtiyacım varMehmet hocam tavan müthiş olmuş. size krom egzoz ucu lazım. var mıydı?Kaplama var hocam 3m hava kanallı cam tavan folyosuEvet bir de o var [emoji4]
aracınız fotoda çok alımlı geldi gözüme. çıtalar bozar.
belki dikiz ayna kaplaması yapabilirsiniz siyah.
http://www.golftutkusu.com/aksesuar/yan-ayna-kapak-ve-kaplamalari/
Orhan abi neden Madrid jantı beğendiğimi bu fotolar daha güzel açıklıyor sanıyorum, can tavan Madrid Jant, e bi de u led olunca bir şaheser oluyor.Orhan Hoca dedi: