En Güzel Golf Fotoğrafları

Altur otomotivin sipariş geçtiği kurşun grisi R line araç dün showroomdaydı.Hatta beyaz hıghlıne bir araç almaya gittim mayıs ortası teslim bu aracı canlı görünce ilk verdiğim kurşun grisini beklememin daha doğru olacağına karar verdim:)Bütçe el vermiyor yoksa bu aracı kaçırmazdım.

Ekli dosyayı görüntüle 3505

Ekli dosyayı görüntüle 3506

Ekli dosyayı görüntüle 3507

Ekli dosyayı görüntüle 3508

Ekli dosyayı görüntüle 3509

Ekli dosyayı görüntüle 3510

Kaç PAraya bırakıyorlar hocam :)  

Geç kaldılar zırzoplar ya. Hayallerimi süsleyen renk ve paketti.
gerçekten güzel duruyor yalan yok annem bile resimlerini gördü ve beğendi zaten ilk günden beri anne,abla,sözlüm bu renk olsun diye ısrar ediyorlar.Hatta anne arayayım indirim yapsınlar bize bunu al sen bile dedi:)R lıne paket hoşuna gitmiş ailede baba otomobilci olunca ailenin bayanları arabalardan gayet anlar haldeler:)

evet araç R line paket:)
Can Hocam, şu araç teknik ve donanım özellik listesi okunabilseymiş iyi olurmuş. Verdiğimiz siparişlerle kıyaslama yapardık :)

Araç çok iyi görünüyor, Siparişiniz gibi bu araç da Manuel, inşallah bir şekilde Size nasip olur. Şu ergo ön koltukların sağ yanallarının dalgalı gevşekliğini yok edebilseler de, şu araç içi güzelliği gölgelemeseler.

Saygılar...

Can Hocam, şu araç teknik ve donanım özellik listesi okunabilseymiş iyi olurmuş. Verdiğimiz siparişlerle kıyaslama yapardık :)

Araç çok iyi görünüyor, Siparişiniz gibi bu araç da Manuel, inşallah bir şekilde Size nasip olur. Şu ergo ön koltukların sağ yanallarının dalgalı gevşekliğini yok edebilseler de, şu araç içi güzelliği gölgelemeseler.

Saygılar...
Evet ordaki gevşeklik benimde canımı sıktı biraz görünce malesef okadar kusur da olur önemli olan bu şekilde kalması diye düşünüyorum.Aslında zorlayabilirim kendimi bu araç için ama manuel benzinli bir araçta kendime 80 bin sınır koydum üstü biraz satarken de zorlar gibime geliyor ikinci elde.

lj6APk.jpg

ce5ef8defa7e6a56a7105654eabde23e.jpg
sabah duşu????

2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.

Altur benim aracı alıp bu r-line bana verirmi acaba ? Hayalimdeki araç :)  

Geri
Üst Alt