Orhan hocam ilk fotoğraf müthiş. U-led çok yakışıyor keşke olsaydı dediğim bir detay.SATURNUS2015 dedi:
Değerli Hocam;skysoblue85 dedi:Murat hocam, telefondan bir türlü resim atamadım, alan doludur diye uyarı veriyor. Resmin boyutu 0.8 mb.
Hocam valla telefondan zor oluyor, lanet firewall hala siteyi engelliyor.silvershadow dedi:Değerli Hocam;Murat hocam, telefondan bir türlü resim atamadım, alan doludur diye uyarı veriyor. Resmin boyutu 0.8 mb.
yükleme kısmı henüz aktif değil hızlı resim.com a yükleyip en alttaki penceredeki linki kopyalayıp mona lisa butonu ile köşeli parantezli img yazılarının tam ortasına yapıştırmak gerekiyor.
Şimdilik böyle ama hızla düzelecek...
Ben de konuları aktarırken çok zorlanıyorum.
Çünkü görsel destekli yazılarım veya görsellik merkezli yazılarım bir hayli var...
Şu an fotoğraf eklenebiliyor olması lazım. sınır 5mb yaptım.skysoblue85 dedi:Hocam valla telefondan zor oluyor, lanet firewall hala siteyi engelliyor.Değerli Hocam;Murat hocam, telefondan bir türlü resim atamadım, alan doludur diye uyarı veriyor. Resmin boyutu 0.8 mb.
yükleme kısmı henüz aktif değil hızlı resim.com a yükleyip en alttaki penceredeki linki kopyalayıp mona lisa butonu ile köşeli parantezli img yazılarının tam ortasına yapıştırmak gerekiyor.
Çünkü görsel destekli yazılarım veya görsellik merkezli yazılarım bir hayli var...
Tekrar dener misiniz?skysoblue85 dedi:Hocam valla telefondan zor oluyor, lanet firewall hala siteyi engelliyor.Değerli Hocam;Murat hocam, telefondan bir türlü resim atamadım, alan doludur diye uyarı veriyor. Resmin boyutu 0.8 mb.
Değerli Hocam;skysoblue85 dedi:
Hocam en sonunda hallettim, fotoğrafı bu sabah sitenin otoparkında çektim, en yakın zamanda sahibi ile tanışırım umarım Sabah elimde prof. makina olmadığı için elimdekiyle yetindim ,bir daha gördüğümde prof makina ile çekeceğim.
of of of....Negatiwe dedi:Golf-GTI-Clubsport