Araç bildiğin performans aracı olmuş hocam bu araç bende olsa biraz kötü tabir olacak ama çevre yoluna çıkar ona buna makas atardım sürekli race mode on gezerdim heralde yakıta çalışırdık
Araç bildiğin performans aracı olmuş hocam bu araç bende olsa biraz kötü tabir olacak ama çevre yoluna çıkar ona buna makas atardım sürekli race mode on gezerdim heralde yakıta çalışırdık
Yaw hocam sen bu araçla nasıl sakin duruyon ben benim araçla iki tahrik edene hemen cevabı yapıştırıyorum gazla gitsin hocam tabi bmw ciler hariç onlar biraz sıkıntılı heleki 170 lik motora sahip olanlar tam tehlikeBu jantlarla daha spor oldu biz sakiniz ya kimseyi üzmeyelim
@kimi-emd
Hocam scirocco ve leonda daha cok boyle kaplamalar fln. Ama isini bilmeyen direk apache oluyor sevmiyorum. Hem disi güzel olacak hemde icinde bir guc yatacak. Yoksa sadece şekil diyorlar.Yaw hocam sen bu araçla nasıl sakin duruyon ben benim araçla iki tahrik edene hemen cevabı yapıştırıyorum gazla gitsin hocam tabi bmw ciler hariç onlar biraz sıkıntılı heleki 170 lik motora sahip olanlar tam tehlike
Hocam jantlar da tam çöp koyulu olması lazım @ByTKNhocamızın aracında olduğu gibi yoksa yakışmıyorHocam scirocco ve leonda daha cok boyle kaplamalar fln. Ama isini bilmeyen direk apache oluyor sevmiyorum. Hem disi güzel olacak hemde icinde bir guc yatacak. Yoksa sadece şekil diyorlar.
Ornek gostereyim cok başarısız bir golf gordum sabah tam apache gibiydi.
GTI olmayıpta benzetenler çokta yakışmıyor ama zevk meselesi. Orjinal gibi durmuyor
Hocam senin araç tam bi kaide oldu inan başka moodifiye gördükçe çöp diyesim deliyor ama şu çıtalrı bi yapsaydın iyiydi beğenemezsen çıkartırdınGTI olmayıpta benzetenler çokta yakışmıyor ama zevk meselesi. Orjinal gibi durmuyor
bu kadar ısrardan sonra yaparızHocam senin araç tam bi kaide oldu inan başka moodifiye gördükçe çöp diyesim deliyor ama şu çıtalrı bi yapsaydın iyiydi beğenemezsen çıkartırdın