- İsim
- Ömer
Eyvallah hocam ama park etme özurlu birisi üzdü beni neyse saģlik olsun[mention=4867]OktayGti35[/mention]
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz Degerli Hocam
Sanki dün fabrikadan çıkmışcasına diri ve şık..
Maşallah.
Bi Tungsten buluşması yaptık şimdi de beyazlar olarak yaparız abi Bi bitirelim de kafamızdakileri
Bana uyar her zaman :'(Bi Tungsten buluşması yaptık şimdi de beyazlar olarak yaparız abi Bi bitirelim de kafamızdakileri
Boyle jantlarim olsun arabam olmasada olur :000108-medium: masallah diyelim
Ali hocam gerçekten son nokta bir araçtı. Uzun yıllar binilecek araçtı. Passat sevdası yüzünden sattım bende.@Negatiwe Kurşun gri R-Line halaaa o araç muazzam bir araçtı hem renk ve jant kombinasyonuyla, hem opsiyonlarıyla gördüğüm en güzel R-Line 'dı diyebilirim., keşke imkanlarımız el verse Mk7 bir köşede müzelik araçlar gibi satmadan saklayabilsek
Maşallah hocam.
Orijinal VW aksesuarı olana bakmıştım geçenlerde hocam. Showroom’da tesadüfen gördüm. Yanlış hatırlamıyorsam 800 TL gibi bir şeydi. X(@yer_ucagi_34 Ipad tutucu alırken dikkat edilmesi gereken husus; 15-20 TL’ye satılanlar değil, 35-40 TL;ye satılanlardan almak olmalı. Ucuz olanlar çok kısa sürede kırılıyor. Tecrübe ile sabittir. s=clever