En Güzel Golf Fotoğrafları

@Kemal Kapaklı  ilgilenen olursa araç satılık 2017 model 1.6 tdı dsg iç dış r line paket 74  binde anahtarsız giriş çalıştırma cam tavan dynoaudio müzik sistemi discover pro navigasyon app connect  adaptif şasi  geri görüş katlanır ayna ekstra acc ve şerit takip uygulaması yapılacak fiyat olarak ne yazmak gerekir ? 233 ü gördü araç aklımdan geçen 250 bin 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Kemal Kapaklı

Standart (saf)

Tdi/high/sunroof/dsg /geri görüş

2017 model 74 bin km deki araç 185-188 civarı ediyor (bana göre)

Üzerine 

İç +dış R line

Dynaudio

Discover pro

Adaptif şasi +18 sebringler

Acc ve şerit takip henüz retrofiti yapılmadı olarak yazmışsınız (bu nedenle bunları yok sayarak)

Ben anca max 222-225  e ulaşabildim 

235 verildiyse çok iyi fiyat 

250 ? Hayırlısı!

Fotograf cekebilmek ayri bir sanat bunu tartismaya acmaya gerek yok ve ben bu sanati bir turlu beceremiyorum. :)

Ekli dosyayı görüntüle 28362
Boş verin çekemesinizde araç kendini belli ediyor Maşallah., yalnız kaldırıma o kadar yanaşmak biraz sıkıntı densizin biri gelir ön kısma oturur tampona yazık olmasın.. tampon ile kaldırım mesafesi bir karıştan az

@forzaGilles teşekkür ederim uyarı içinde. En sinir bozucu şey aslında orda kaldırımda değil ama yakın parkedince böyle dayanıyorlar ya o pantalonun arkasındaki metaller çiziyormu napıyor umrunda değil. Diğer sinir bozucu şey ise ben izmirin merkezine uzak bir ilçedeyim araba yıkatmak için yaklasık 80 km gidip geliyorum. Azıcık toz olsun sanki arabayı parlatacak gibi bir leke toz vs görünce eliyle temizlemeye Çalısanlara birşey diyememek çok canımı sıkıyor.

Geri
Üst Alt