silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Kaliper kapakları ve orijinal spoiler gerçekten şık olmuş.erkanwrc dedi:Buda benden olsun
Sİyah film beyaz araca çok yakışıyor cidden.
Maşallah
Kaliper kapakları ve orijinal spoiler gerçekten şık olmuş.erkanwrc dedi:Buda benden olsun
Kaliperler boyali lastikleri degistirirken elemanin baskisina dayanamadim o da ben boyarim abi boyattim spoiler da malesef oettinger cakmasi orjineli pahaliydi o paraya kiyamadim tesekkur ederimsilvershadow dedi:Kaliper kapakları ve orijinal spoiler gerçekten şık olmuş.Buda benden olsun
Sİyah film beyaz araca çok yakışıyor cidden.
Maşallah
Şu normal stoplar birçok durumda gözüme ledlerden güzel geliyor. Sadece ben mi böyle düşünüyorum acaba.Negatiwe dedi:Diğer aracımız Kurşun Gri MK7
Açık konuşmak gerekirse bende ledden daha çok seviyorum. Ledler fazla janjanlı geliyoryusuf dedi:Şu normal stoplar birçok durumda gözüme ledlerden güzel geliyor. Sadece ben mi böyle düşünüyorum acaba.Diğer aracımız Kurşun Gri MK7
s=usNegatiwe dedi:Açık konuşmak gerekirse bende ledden daha çok seviyorum. Ledler fazla janjanlı geliyorŞu normal stoplar birçok durumda gözüme ledlerden güzel geliyor. Sadece ben mi böyle düşünüyorum acaba.Diğer aracımız Kurşun Gri MK7
En kısa zamanda sözüm söz Murat abi araba rezalet kirlisilvershadow dedi:s=usAçık konuşmak gerekirse bende ledden daha çok seviyorum. Ledler fazla janjanlı geliyorŞu normal stoplar birçok durumda gözüme ledlerden güzel geliyor. Sadece ben mi böyle düşünüyorum acaba.Diğer aracımız Kurşun Gri MK7
Ben de Durbanlı Tunsten Gri Highline fotoğrafları bekliyorum..