VW yeşili için alternatif yok kaliteli bir film zaten. Ön cam için AIR80 600 TL. Ceramic pro serisinin ısı koruması ve kalitesi çok iyi. Geldiğinizde tüm modelleri inceleyip karar verebilirsiniz.@EMR-Garage ön iki cam için yakın zamanda ziyaret edeceğim, filmin kalitesi konusunda farklılık gösteren bi filminiz varmı markası nedir
Hocam bugün bir yerde ön cama oracal nt35 film çektirdim, içerden bakınca dışarısı mat ve puslu görünüyor sizce neden böyle, kullandığı su mu kirliydi acaba, birde farlara yine oracal şeffaf folyo çektirdim onunda üzerinde çizikler yaparak çekmiş. Yorumunuz nedir?VW yeşili için alternatif yok kaliteli bir film zaten. Ön cam için AIR80 600 TL. Ceramic pro serisinin ısı koruması ve kalitesi çok iyi. Geldiğinizde tüm modelleri inceleyip karar verebilirsiniz.
Su kalmaz birkaç güne gider, elindeki film çizik olabilir, uygulama sırasında elindeki aletle çizmiş olabilir. Folyo çizilmişse elindeki ragle ile fazla bastırıp filmi filmi çizmiş olabilir.Hocam bugün bir yerde ön cama oracal nt35 film çektirdim, içerden bakınca dışarısı mat ve puslu görünüyor sizce neden böyle, kullandığı su mu kirliydi acaba, birde farlara yine oracal şeffaf folyo çektirdim onunda üzerinde çizikler yaparak çekmiş. Yorumunuz nedir?