U Umut Katılımcı Üye Katılım 11 May 2015 Mesajlar 730 Tepkime puanı 6 İsim Umut 16 Eyl 2015 #2 Can sıkıntısından böyle birşey çıktı...
KabileReisi Katılımcı Üye Katılım 16 Tem 2015 Mesajlar 843 Tepkime puanı 8 İsim Mehmet MAKAS 16 Eyl 2015 #3 @Umut Ne garip bir anket bu...Ama yine de oy vereyim bari dedim... Bana göre önce güvenlik gelir, sonra yakıt , hızı pek sevmem ki görüldüğü gibi aracım 1.2 105hp s=s20 ama arada hızda lazım tabi çoluk çocuk yoksa arabada
@Umut Ne garip bir anket bu...Ama yine de oy vereyim bari dedim... Bana göre önce güvenlik gelir, sonra yakıt , hızı pek sevmem ki görüldüğü gibi aracım 1.2 105hp s=s20 ama arada hızda lazım tabi çoluk çocuk yoksa arabada
maniax Katılımcı Üye Katılım 6 May 2015 Mesajlar 2,154 Tepkime puanı 24 İsim Murat 16 Eyl 2015 #4 donanım birinci sırada gelir. 0-100 ve ara hızlanmalar tatminkar olmalıdır. yakıtı az yaksa da güzel olur tabi
donanım birinci sırada gelir. 0-100 ve ara hızlanmalar tatminkar olmalıdır. yakıtı az yaksa da güzel olur tabi
M major24 Katılımcı Üye Katılım 1 Tem 2015 Mesajlar 740 Tepkime puanı 264 Konum Muğla İsim Ömer 16 Eyl 2015 #5 maniax dedi: donanım birinci sırada gelir. 0-100 ve ara hızlanmalar tatminkar olmalıdır. yakıtı az yaksa da güzel olur tabi Genişletmek için tıkla ... Ankette aradığım madde buydu fakat olmadığından "ne biçim bu anket" i seçtim.
maniax dedi: donanım birinci sırada gelir. 0-100 ve ara hızlanmalar tatminkar olmalıdır. yakıtı az yaksa da güzel olur tabi Genişletmek için tıkla ... Ankette aradığım madde buydu fakat olmadığından "ne biçim bu anket" i seçtim.
S Süleyman_01 Üye Katılım 3 Tem 2015 Mesajlar 52 Tepkime puanı 1 İsim Süleyman 16 Eyl 2015 #6 Bence 4-4 lük araba yoktur. Doğru fiyata doğru araba vardır. Donanım iyidir ama sırf donanım için yanlış arabayı da almak istemem. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bence 4-4 lük araba yoktur. Doğru fiyata doğru araba vardır. Donanım iyidir ama sırf donanım için yanlış arabayı da almak istemem. Sent from my iPhone using Tapatalk
E enpisagor Katılımcı Üye Katılım 24 Tem 2015 Mesajlar 1,479 Tepkime puanı 11 İsim Can 2 Kas 2015 #7 Ilk olarak donanım cezbeder ama güvenlik, işçilik, kalite gibi detaylar iş içine girer, donanım için Hyundai alınabilir ama asla bir vw değil olamazda Yakıt önemli bir kriter, dünyanın en fazla vergisini verip, en pahalı benzinini kullanınca en ekonomik olanı seçmek gerekli. Bu nedenle golf, bir kaç opsiyon ile iyi oluyor, tüketimde sürüş tarzına bağlı uygun. iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ilk olarak donanım cezbeder ama güvenlik, işçilik, kalite gibi detaylar iş içine girer, donanım için Hyundai alınabilir ama asla bir vw değil olamazda Yakıt önemli bir kriter, dünyanın en fazla vergisini verip, en pahalı benzinini kullanınca en ekonomik olanı seçmek gerekli. Bu nedenle golf, bir kaç opsiyon ile iyi oluyor, tüketimde sürüş tarzına bağlı uygun. iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi