[mention]zulalyol [/mention] da vardi sanirim[mention=15480]xvet[/mention] tamda bu teybi arıyorum bulamadım nereden temin edebilirim.
[mention]zulalyol [/mention] da vardi sanirim[mention=15480]xvet[/mention] tamda bu teybi arıyorum bulamadım nereden temin edebilirim.
Sorun kendisine buda vardir belki[mention=22347]GOLF7ABDULLAH[/mention] [mention=11839]HONEY[/mention] tam olarak bu
He bir de nezaketen selam verebilirseniz iyi olur[mention=15480]xvet[/mention] tamda bu teybi arıyorum bulamadım nereden temin edebilirim.
Mib ünitesi için kablo seti almanız lazım ortalama 1400-1500 tl civarı carplay soketli olsun isterseniz ekstra 1200-1300 de ona verirsiniz.İyi günler forumdaşlar;
Golf 7 Confortline aracıma Highline multimedya takmak istiyorum. Torpido içi ünite, çerçeve ve ekranı veriyor ilan sahibi. Benim neler yapmam lazım.
Teşekkürler.
Kablo setini nasıl alırız nerden buluruzMib ünitesi için kablo seti almanız lazım ortalama 1400-1500 tl civarı carplay soketli olsun isterseniz ekstra 1200-1300 de ona verirsiniz.