Arkadaşlar Golf ümüze kavustuk yok boyle bı araba dıyorum ...Yakıt performans maşallah...En baştan anlatayım sabah 8.30 da dikildik Çorum Ahlatçı ya yanımda kuzenımde vardı...St bızımle cok ılgılendı...Eğer bu forumlara takılırsa bırgun adını gorsun burda Murat Arslan
Sonra bıraz araç uzerıne sohbet ettık,aldığım fıyat bılgısını aktarayım ;Mayıs 12 % 2 ye yakın ilk zam Mayıs 20 % 1 kusur ıkıncı zam ustune hazıranda da bekledıgını soyledı...Yanı benım 30 Nisan gunu 65.000 tl ye fatura kestıgım aracım Mayıs 20 den sonra ındırımle satıs fıyatı 69.000 tl ye cıkacak,Haziran da belırsız :S sonra aracımızı ınceledık ıcıne ıdareten halı paspas koymuslar ama orjınal degıl ,opsıyonel olan ılkyardım cantsı ve 2 adet anahtarlık verdı ben de hıc otelemedım zaten bırsey ver dıye...Sonra aracı BP de 215 tl ye doldurduk...İstanbul a kadar hersey cok ıyıydı mesela yarım depoya geldıgınde ıbre gıdılen yol 510 km idi..Sabit 120 km hızla cruıze control ile 5.7-5.8 e demır attı ibre
yanımda oturan kuzeım 1.2 aracın bu performansını gorunce cok sasırdı..Üstü dağ tırmanırken vırajlara gırerken bıle aracı denemek tanımak tadında 120 km hızdan dusmedım!2 saat İstanbul trafıgı ve eve geldıgım 750 km yapan arac gostergesı 200 km daha gosterıyordu ceyrek depoya yakın yakıt vardı...Kesinlikle konsol olarak oncekı golflerle hıc alakası yok,bu cok ayrı! ...Çok mutluyum
) iyiki de opel toyota ya bulasmamısım eşimle bırlıkte aracımızı bulduk
şimdi geldi bej rengi koltukları korumaya
bugun bıraz aracstırayım yakısacagınızı dusundugunuz kılıf vs baska bır fıkrınız varsa paylasın lutfen
aklıma geldıkce yazacagım