AhmetCakmak
Yönetici
Kolay sökülüyordur hocam net bilgim yok. Yani zaten kullanışsız olsa kullanan olmazdı. Ama bant işi biraz uğraş istiyor tabiki, maske kullanım kolaylığı açısından 1 tık daha iyi gibi.
Kolay sökülüyordur hocam net bilgim yok. Yani zaten kullanışsız olsa kullanan olmazdı. Ama bant işi biraz uğraş istiyor tabiki, maske kullanım kolaylığı açısından 1 tık daha iyi gibi.
Uzun süre kullanmadığım için herhengi bir sorun yaşamadım ben. Sürekli kullanınca belki ufak çizikler oluşabilir ürünün kalitesi açısından ama onuda güzel bir pasta cila ile geçirilebilir diye düşünüyorum. Ben uzun yolda kullanılması taraftarıyım. Keyifli Forumlar Dilerim[mention=208]Ender[/mention] hocam kullandıktan sonra boyada çizilme, matlaşma, iz vs yaptımı. Altı keçe olduğundan ben rüzgarla sürekli esneyip hareket edeceğinden yüzeyi biraz çizer veya iz yapar diye düşündüm?
Sürekli kullanmayacağım hocam, sadece uzun yolda kullanacağım bende. Yani 10-20 saatlik yolculuklarda. Ama aklımda bazı sorular var, mesela yağmurda öndeki araçtan su ile birlikte kum toz zerrecikleri aralara girerse ne olur? Ayrıca aşırı hızlarda boyaya baskı yapacağından çizme vs yapar mı? Bunlar düşündürüyor beni.Uzun süre kullanmadığım için herhengi bir sorun yaşamadım ben. Sürekli kullanınca belki ufak çizikler oluşabilir ürünün kalitesi açısından ama onuda güzel bir pasta cila ile geçirilebilir diye düşünüyorum. Ben uzun yolda kullanılması taraftarıyım. Keyifli Forumlar Dilerim
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam eski araçlarım. Bant mavi olan daha basit ve uygun maliyetli. Deri kaput maskesi uzun yolda kullandım otoparka gelince çıkardım. Deri uzun süreli kullanılmamalı, yaz sıcaklarinda özellikle. Yağış alan bir yerlerdeyseniz yine sıkıntı.@Negatiwe hocam araçlar sizin mi, kullandınız mı bahsettiğim maskeyi?
O şekilde sorun olmaz hocam. Uzun süreden kastım sıcak havalarda bir hafta gibi üzerine kalması.@Negatiwe hocam uzun süreli derken sadece uzun yolda, yani 17-18 saatlik yol. Bu da mı uzun bir süre? Bir de mavi bant kağıt mı?
Hocam niyetin iyide çok biçimsiz. uzun yola çıkınca takarım diyorsunuz ama her takmadan boyanın çizilmemesi için iyice yıkayıp kurulamanız lazım. 5 yıllık ömrü olan 175 mikron koruma filimini motor kaputu, tampon ve iki çamurluğa çektirin kurtulun derim. bu kılıf tam koruma da yapmaz zaten baksanıza kaputun 3/2'si açıkta. oraya taş gelirse ne yapacaksınız.Arkadaşlar sadece uzun yolda, taş ve sinek çarpmalarından korunmak için bu ürünü almayı düşünüyorum. Alan kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim. Boyaya bir zararı olur mu? Rüzgarın etkisiyle sık sık çarparak boyayı çizer veya matlaştırır mı? Ekli dosyayı görüntüle 21024
Ekli dosyayı görüntüle 21023
Yok hocam hiçbir sorun yaşamadım. Antalya / İstanbul arası yaklaşık sekiz saat kaldı aracın üzerinde.@Negatiwe peki hocam maskeyi çıkardığınızda hiç çizik matlaşma gibi sorun gördünü mü? Yağmur çamur var toz kum var...