Değerli HocamMerhabalar.
Daha öncede konu açarak golf almak istediğimi ve tavsiyelerinizi dinleyeceğimi belirten bir konu açmıştım. Ve nihayetinde 2015 model 4000km de golfü almış bulunmaktayım. Üzerinde yaz lastikleri ile aldım ve görev nedeniyle Türkiye'nin en soğuk ilçesi Göle'de bulunduğum için hangi kış lastiğini tercih etmeliyim?
15 ya da 16 inç jant alıp kış lastiği almak mı yoksa aynı jant üzerine 225 45 r17 ebatta kış lastiği almak mı? Bir de benim aracımın üzerinde 91v model yazılı lastik var nokian marka lastiklere baktığımda 91 94 ve xl var aynı ebatlarda. Ben hangisini tercih etmeliyim?
Çok soru sordum galiba ama araştırdıkça insanın kafası karışıyor çok fazla bilgi sahibi olmayınca. Bu yüzden yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Değerli Nazım üstadımNature and cars dedi:CrossClimate almaya karar verdim, Ekim ayında kullanmaya başlarım. Hankook larla 45.000km, goodyear ug8 lerle üç kış 24.000km, continental piremium contac5 lerle 11.000km yol yaptım ve aracımın km sayacı 80.000km gösteriyor. CrossClimate lastiklerle 40.000km yapabilirsem 120.000km demektir zaten golf8 gelir bu arada 2015 model sıfır dover jantlarla eskimiş çizikleri olan dover jantlarımı da takas ettim?