kış lastiği için 205/55/16
NOKİAN WR D3 198 TL
PETLAS 175 TL
şu saatten sonra Yerli lastik olsun , ülke kazansın , milli ekonomi gelişsin , kırşehir güzelleşsin gibi bi derdim yok açıkçası ....dünya lideri olmuşuz her konuda daha ne????...... (2 kere kış +2 kere petlas yaz lastiği alıp yıllarca adamlara para kazandırmışım eee yeter.... iyi lastik deyip geçelim)
Nokian için (WR D3) %50 forum barajını geçecek şekilde iyi lastikdir baba lastikdir anlamında sandıktan NOKİAN çıkarmı ???? yoksa goodyear yada doğal olarak 260 liraya continental mi tercih edilmeli ? yada son bi kez daha petlas mı ?
Kendim sordum kendim
cevaplayayım ....
Tüm araştırmalarım ve çeşitli lastik bayilerindeki yerinde expertizlerim sonucunda 205 55 16 T NOKIAN WR D3 de karar kılındı(üretim tarihi 32/2015)
4×210 dan 840 TL / 8 taksit....
Yukardaki 198 tl fiyat internetteki hepsi burada.com fiyatıydı...lastikleri ordan alsam yine taktırmak için 40 tl vereceğim düşünülürse yine 840 tl ye gelecekti...bende ankaradaki bir nokian satıcısından aldım gitti.....
Yalnız tek bir şey kafamda soru işareti kaldı...Continental 205 55 16 T TS 850 kış lastikleri çoğu lastik bayiinde/ internette 250/260 lira....ankarada bir bayide 225 tl ye buldum conti için çok iyi fiyattı ama gidip nokian aldım