- İsim
- Cevahir
Aynı ikileme ben de düştüm. Hankook a karar verdikten sonra 2 kere WRD 3 için bayiye gittim. Sonuç olarak gerek olmadığına Hankook un da çok yeterli ve kaliteli lastik olduğuna ikna oldum. Hem de Sivas şartlarında :'(maniax dedi:@silvershadow hocam sizin de görüşleriniz doğrultusunda sanırım bugün hankook i-cept rs olarak kış lastiği macerama giriyorum. içimde wr d4 kalacak gibi ama nokian ankara'da nerede bulurum bilemiyorum. aradığım bayi kasım sonu gelecek dedi. o kadar da beklemek istemiyorum fiyatların ne olacağı belli olmaz bi de sabahları işe giderken hava artık 3-4 derece olmaya başladı.
burdan ankara'daki arkadaşlardan da nokian markasını nereden bulurum fikir rica etsem?
Biraz önce iskitleri dolaştım, nokianin oluru yok. Ay sonu hatta aralık ortası diyo. Hankook 300, alpin 5 385. Babam diyo 3-5₺ icin hesap yapma michelin taktir. 4 lastikte 340₺ fark var. Sanırım hankooka gidiyorum ben dealper32 dedi:Aynı ikileme ben de düştüm. Hankook a karar verdikten sonra 2 kere WRD 3 için bayiye gittim. Sonuç olarak gerek olmadığına Hankook un da çok yeterli ve kaliteli lastik olduğuna ikna oldum. Hem de Sivas şartlarında :'(@silvershadow hocam sizin de görüşleriniz doğrultusunda sanırım bugün hankook i-cept rs olarak kış lastiği macerama giriyorum. içimde wr d4 kalacak gibi ama nokian ankara'da nerede bulurum bilemiyorum. aradığım bayi kasım sonu gelecek dedi. o kadar da beklemek istemiyorum fiyatların ne olacağı belli olmaz bi de sabahları işe giderken hava artık 3-4 derece olmaya başladı.
burdan ankara'daki arkadaşlardan da nokian markasını nereden bulurum fikir rica etsem?
Ptesi yada salı lastikleri taktıracağım. Yorumlarımı yazarım.
hocam teşekkür ederim. dunloplar 94 ama yük endeksi neydi unuttum. Bu 91Hsilvershadow dedi:@maniax
Murat HOcam hayırlı olsun.
Yakıt artışı kafadan 1-1.5 litredir kaçınılmaz olarak.
Basınç derseniz yaz lastikleriyle aynı olmalı kanaatimce eğer Ölçü ve yük endeksi aynı ise
teşekkürler. şimdi icap nedeniyle hastaneye gittim geldim. 5.5 civarı yaktı 90 sabitle. ama gerçekten sessiz bi lastik hayretler içindeyim.alper32 dedi: