Çok kelepir fiyatti gerçekten ihtiyacı olan ya da yedek alanlar güzel degerlendirdi fırsatı[mention=8145]typhoons[/mention] [mention=11839]HONEY[/mention] Evet konuda yazıyor 99 tl olarak. Baya uygundu fiyat.
Çok kelepir fiyatti gerçekten ihtiyacı olan ya da yedek alanlar güzel degerlendirdi fırsatı[mention=8145]typhoons[/mention] [mention=11839]HONEY[/mention] Evet konuda yazıyor 99 tl olarak. Baya uygundu fiyat.
Hahaha bu ihtimal de varFiyatları giren arkadaşa yeni klavye almışlar herhalde. [emoji4]
Ben de kullanamıyorum hocam halı paspası, kullanabilmem için tırcılar gibi ayakkabımı çıkarmak lazım içerde.bu halı paspasın tozu bir beni mi rahatsız ediyor. aracı aldığım gün kaucuğa geçtim.
2 gün önce nette aracım için halı yada kauçuk paspas araştırırken bir sitede Orjinal paspas satıldığını gördüm, serviste ve Orjinal paspas satan sitelerde 350-380 tl civarında bir fiyatı varken bu sitede 100 tl fiyatı görünce önce Orjinal olduğundan şüphe ettim ama denemek için aldım, paspaslar az önce geldi ve gördüğüm manzaraya bakarsak paspaslar Orjinal, almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilir, hatta katlanmadan ve kirismadan gönderilsin diye not eklemiştim, iyi bir paketleme yapılarak kırışmasına ve katlanmasına da müsaade edilmemiş.
https://www.onlineyedekparca.com/urun/volkswagen-golf-7-paspas-takimi-hali-orjinal-urun
Ekli dosyayı görüntüle 21183
Ekli dosyayı görüntüle 21184
Ekli dosyayı görüntüle 21185
Ekli dosyayı görüntüle 21186
Ekli dosyayı görüntüle 21187
Ekli dosyayı görüntüle 21188
Ekli dosyayı görüntüle 21189
Ekli dosyayı görüntüle 21190Tecrübeni paylaştığın için teşekkürler