Okan Şen
Üye
- İsim
- OKAN
yusuf hocam acc sistemini kaça aldınız ?Sonradan takıldı hocam.
yusuf hocam acc sistemini kaça aldınız ?Sonradan takıldı hocam.
Vertical -2.240 olan -0.5 ile 4.5 arasında olmalı hocam. Yukarda değerleri yazdım. Bu aralığa gelince sorun kalmayacak.Benim kalibrasyonu bozuk ACC nin değerleri böyle, sanırım limitlerin dışında .
Ekli dosyayı görüntüle 26315
Hocam radarı yerinde çıkarıp arka tarafını sıkabilirsiniz. Sonra takip tekrar değerlere bakın. Bir önceki değerleri not edip karşılaştırın. Sonuca göre diğer tarafa yada aynı yöne sıkmaya devam edin.@yusuf Tek sıkıntı 3mm lokma ucu bulmak zor, lokma takımları 4 mm den başlıyor
Ekli dosyayı görüntüle 26372
Ekli dosyayı görüntüle 26371
Ekli dosyayı görüntüle 26374
Hocam ACC öndeki aracı takip 70 km hız ve altı mesafe ayarı kalibrasyonu 1 1.5 metre düşürmek istiyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.Vertical -2.240 olan -0.5 ile 4.5 arasında olmalı hocam. Yukarda değerleri yazdım. Bu aralığa gelince sorun kalmayacak.
Hocam bu tehlikeli bir durum olur. Buna izin vereceğini sanmıyorum sistemin.Hocam ACC öndeki aracı takip 70 km hız ve altı mesafe ayarı kalibrasyonu 1 1.5 metre düşürmek istiyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.
abs sensörünün high donanımlı olması gerekiyor diye biliyorumACC retrofit için golf 7 lerde abs pompası değişmesi gerekiyor mu? Öyle bir duyum almıştım bilen var mı? Araç comfortline paket Cruise Control bulunmuyor.