Ben halen anlamıyorum aynı dili konuşuyoruz ama anlatamıyorsunuz derdinizi el freni devredeykenmi sürüyorsunuz siz aracı el freni devredeyken yanlamak ne alaka. Manuel yada elektronik nasıl bir mantıktır bu ?[mention=594]Gökhan Bilgin[/mention] bakın konunun neresini büyüttünüz anlamıyorum ama elektronik el freni devredeyken yanlayabilen herhangi bir araç varmı ben bunu merak ediyorum, siz denediniz mi?
40.yıl paketi çok dolu olabilir ama buna herkesin gücü yetmeyebilir., 40.yıl göze hoş geliyor ama en az onun kadar Luxury Line Plus pakette güzel.. bol kromlu mediterranean blue veya mojave braun renkte luxury line araca hayır demezdim..@lpolatoglu bence 40. Yıl paketi mükemmeş bir araç fakat golf 7.5 R line paket te mükemmel bir araç. El freni olan bir otomobili 2020 yılında 200 bin üstü para verip kullanmakistemem acıkcası.. üstelik bmw servis bakımları vs golfe göre çok masraflı golf ile 320 kıyaslanamaz 320 alın diyen arkadaslar olacak elbette kıyaslanamaz. Ama aynı segment bmw 1 serisinin içinden geçer golf 7.5 kimse kusura bakmasın .. segmente göre koyas yapılabilir.
40. Yık paketi olursa alabilirsiniz bence . Eğer aradaki fark ve servis ücretleri sizi zorlamayacak ise.. diğer hiç bir bmw 3 paketini beğenmiyorum. Çünkü donanım yok.
Hocam anlamak istemiyor yada bilmediğinden söylüyor . Arkadan iter arabada yanlamak için el freni ihtiyacı olmadığının farkında değil . Kaldı ki o zaman çoğu önden çeker arabayı almamalıyız mekanik el freni var diyeBen halen anlamıyorum aynı dili konuşuyoruz ama anlatamıyorsunuz derdinizi el freni devredeykenmi sürüyorsunuz siz aracı el freni devredeyken yanlamak ne alaka. Manuel yada elektronik nasıl bir mantıktır bu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi