HCahit
Üye
- İsim
- Ankara/Eskişehir
Meksikalılar tekilalı kafayla Jetta işçiliğinde golften passatan geri kalıyorlardıDesenize bu yatırım olursa kalite düşecek, yerli montaj Opel ve Fordları görüyorsunuz, pek çok çizgisi, ara boşlukları eşit aralıklarda değil. iç malzemesi de cabası. Almanya üretimin de bile Türkiye üretimi için ayrı bant açılıyor. Passat, golf ün malzeme kalitesi Almanya üretimi ile Türkiye üretimi arasındaki fark gözle görülür şekilde belli oluyor.
Milyonlarca araba üretildi ülkemizde. Nerede görülmüş böyle bir şey ya? Boş laf.Şasinin altına çakıyla sevgilisinin ismini kazıyan bile olur tr fabrikada
Milyonlarca araç üretildi de Toyota olsun Ford olsun hangisi Avrupa üretimi kalitesinde. Yerli üretildiğinde alırsanız kalite farkını hep beraber görürüz. Örneğin Avrupa'da üretim sonrası çizilen araçlar tekrar boyanıp 0 statüsünde satışa konuluyor mu? bu en basiti ve zorda olsa çözümlüsü. Biz de avupadan gelmiş, oradaki ve buradaki araçları denemiş olduğumuzdan böyle yazıyoruz. bir Ford veya opele yandan bakın kapı aralıkları nasıl, motor kaputuna bakın aralıkları nasıl. iç malzemelerini de bir inceleyin derim.Milyonlarca araba üretildi ülkemizde. Nerede görülmüş böyle bir şey ya? Boş laf.
En iyi işçiliklerden biri bizim ülkede. Yurtdışında bir sürü fabrikada eğitim almış, oraları görmüş birisi olarak söylüyorum.
Adamlar biracı !!!! Suud topraklarında ne içecekler ? Zemzem suyuna kolaya gazoza tav olmazlar geceleri ...E hani Suud lar Turkiye ye kurmayin bize kurun demislerdi
Erken sevinmeyelim
Raki, kavun, peyaz peynir rengi alem kokulu 8 lerAdamlar biracı !!!! Suud topraklarında ne içecekler ? Zemzem suyuna kolaya gazoza tav olmazlar geceleri ...
İzmir Rakı ortamı ! 1-2 ayda rakı kavun peynir ortamların da iyi ki buraya gelmişiz derler zaten.