Cevabınız mantıklı geldi hocam. Çünkü ben sorunu yıkamadan 1 gün sonra fark ettim. Akşam aracı yıkattım evin önüne gelip park ettim sabah baktığımda bu şekilde izler vardı.@niclayt Yalçın Selam 1.Soruna hemen yanıt veriyorum %80 ihtimalle de kök sebebi söyleyeceğim olacak daha önceki aracımda yaşadığım tecrübeme dayanarak ''ROTTEST TABANCASI''nın kafasının çarpması o şekilde iz bırakıyor. Dışarda parayla yıkatmanın sonuçları maalesef. Benim gözümün önünde vurdurdu cama orta yaşlı bir amcaydı yıkayan, ses etmedim ama içim açıdı sonrasında o da bana ders oldu gittim kendime rottest aldım kendim yıkıyorum uzun zamandır.
Camı yukarıdan aşağı kapının içine sokarken camın alt ucuna bir mekanizma yapmışlar, yerine oturunca yuvasında dönüş yaparak kendisini kilitliyor. Saçma sapan bir şey yani altı üstü 1 tane plastik parça gidip yuvasına oturuyor ve dahada yerinden dönmüyor. Dönüyorsa da farklı bir yöntemi olmalı. Kapı içinde ulaşılabilecek tüm noktalardan o parçayı yuvasından çıkartmayı denedik belki 3-5 saat sürdü... Baktık olacak gibi değil, çekilin kenara dedim ve tornavidayla saldırdım cama... Komple patladığı için yuvaya oturan o plastik parçayı serbest bıraktı. Yeni camın üzerinde de aynı parça vardı yuvasına indirdiğimizde kendi başına oturdu yerine...@niclayt Anlayamadığım konu o camı sağlam çıkaramayıp yeni camı aynı yere nasıl sağlam taktılar.