@metinkar teşekkür ederim abi.Darısı başına.İlk lisanssız denemeden sonra dilim yandı lisansı alıp açtırdım kafam rahat artık bundan sonra.
Neden yandi? Ucmasindan dolayi mi@metinkar teşekkür ederim abi.Darısı başına.İlk lisanssız denemeden sonra dilim yandı lisansı alıp açtırdım kafam rahat artık bundan sonra.
Aracımda orjiinal fabrikasyon acc var onunla ilgili bir sıkıntı yaşadım app connect açılması sırasında acc uçtu geri getirene kadar bayağ sancılı süreçler oldu.Geri çağırınca gelmedi içindeki dosyalar gitti.App connect açılmadı birbirini bileşen korumaya alıyorlar.Daha önce de sürüş modu yaptırmıştım lisanssız o da orjinal teybe geri döndüğümde uçtu vs...Şuan aracımda hepsi lisansları satın alınarak açıldı daha da uğraştırmam.Lisansla açılması gereken birşey kalmadı zaten.Yeni sisteme daha alışma sürecinde kullananlar o yüzden başlarda sıkıntı olabiliyor.Tecrübe ettikçe çözülür.Neden yandi? Ucmasindan dolayi mi
Teşekkür ederim elimden geldiğince bişeyler ekliyorum.Maşallah Tr de sayılı araçlardan birisi..
Teşekkür ederim ben aracımı zaten haftada 2/3 gün kullanıyorum o da belirli güzargahlarda.Aktif bi kullanıcı değilim yani.En çok yaptığım şey navi ekranını açıp görsellik başka bişey değil.Yurt dışı ebay gibi sitelerde 1200/1400 arası alınıyor şifreler.Henüz jailbreakli bi iphone bağlayamadım ama htc bağladık youtube video vs açıyor.hayırlı uğurlu olsun. lisanslı olarak aldınız ama sadece navi için mi aldınız, çok aktif kullanıyormusunuz ve lisanslı olarak ne kadara patladı.
benim için de youtube açması önemli, diğerleri her zaman lazım olan bilet değil, olunca da telefondan hallediyoruz. sizinki ebay da 1200-1400 arasında alınıyor demişsiniz, vergileri hariç sanırım. sanırım sizinki servisten alınıp aktif hale getirilme.Teşekkür ederim ben aracımı zaten haftada 2/3 gün kullanıyorum o da belirli güzargahlarda.Aktif bi kullanıcı değilim yani.En çok yaptığım şey navi ekranını açıp görsellik başka bişey değil.Yurt dışı ebay gibi sitelerde 1200/1400 arası alınıyor şifreler.Henüz jailbreakli bi iphone bağlayamadım ama htc bağladık youtube video vs açıyor.
Vergiler dahil o rakamlarda satılıyor.Ben yurt dışından aldım biraz daha uyguna geldi İngiliz bir satıcıdan aldım şifresini yolladı biraz riskli oldu video ve resim yolladı ama sıkıntısız çözüldü burada odis ile aktif ettirdik.benim için de youtube açması önemli, diğerleri her zaman lazım olan bilet değil, olunca da telefondan hallediyoruz. sizinki ebay da 1200-1400 arasında alınıyor demişsiniz, vergileri hariç sanırım. sanırım sizinki servisten alınıp aktif hale getirilme.