FENERBAHÇE

Tarık hocam, dün ilk golde rvp nin hareketini yeniden izler misiniz, Volkan'ın topu göndereceği koridoru koşusuyla Nasıl açıyor... bu tarz pek göze çarpmayan faydaları hep var...

Sent from my iPhone using Tapatalk

@magic ; hocam biz RVP'den yararlanamadık. Kendisi de yardımcı olmadı. Form tutmadı devamlı trip yaptı vs. Dünkü maçta oyuna genel katkısını ben beğendim. İnşallah biraz daha yükselen bir grafik çizer de asıl uefa maçlarında faydasını görebiliriz. Benim bu dakikadan sonra en büyük korkum sakatlık ve kart cezaları. Takım form tutmaya başladı. 2.golde tosun Ozan Tufan'ın koşuşu bile bir gösterge benim için. Nani'nin deparı da harika. İsteyince birşeyler koyabiliyorlar sahaya. Şurada yaklaşık 20 maç kaldı maksimum. Trend hep yükselse keşke takım içinde. Hazır bir Hasan Ali'yi görmek bile keyif benim için. Dün izlerken inşallah Hasan Ali'yi alır oraya dedik, Vitor tak onu aldı :) O da yanıltmadı sağolsun. Hep hazır maaşallah.

hakem de, hoca da, herşey kötüydü dün akşam, yazık oldu,

çeyrek final gelmedi...

Belki Fenerbahçeli arkadaşlar bu video dan dolayı bana kızacaklar., ama bu beyfendi bu yorumu kaybedilen Türkiye Kupası Finali'nden ndan sonra yapıyor ve nasıl bir insan başkan seviyesine ulaşmış bir kişi böyle bir yorum yapabilir., nasıl bir düşünce yapısıdır ki bu önce kendi şike davası hakkında konuşup kanıt yok diyip ama Galatasaray'ı F.Gülen dua ederek 2000 yılında UEFA Kupası aldırdığını bunu şike ile bağdaştırır., Ya akli dengesi bozuk olması lazımdır., yada bir düşmanlık yada bir kıskançlık., dua etmek, büyü yapmak şikeye giriyorsa bende dua etmiştim UEFA Kupasını almamız için hemde çok., o zaman bende şike yapmış mı oldum soruyorum..?? UEFA Kupası'nı alalı yıllar geçti ama nasıl içine oturmuş ki beyfendinin şuurunu kaybetmiş böyle şaçma sapan cümleler kullanıyor.., Her iki tarafında fanatik yöneticileri insanları birbirine düşürerek GS ile FB taraftarını birbirlerine düşman ettiler., Beyfendinin daha önce de; "Galatasaray şike yaptı., şikeyi bu ülkeye getiren Galatasaray 'dır.," söylemleri bilinmekte ve nasıl oluyor da Aziz Yıldırım şike yapsana diye tezerat edildiğinde sınırlenip tiribünü terkeden biz şike yapmadık diyerek ellerinde kanıt yok bize kumpas kurdular, "bize iftira attılar" diyen bir insan başkası için kendisine yapılanların aynısnı başkasına yapar tuhaf bir durum değil mi dir? Şike yaptığımın mahkeme neticesinde kanıtlanırsa/karar verilirse yüzüme tükürün diyen, bunların hepsi iftira diyen bir kişi başka bir kulübe kanıtı olmadan iftira atar sizce de ironik değil midir?? Devletin mahkemelerine güveniyorum diyen, mahkeme sonucu açıklandıktan sonra adalet yerini buldu diyen, ama aynı zamanda devletin savcısına milletin gözü önünde hakaret/küfür eden sizce de ironik değil mi..? Fenerbahçe şike yaptı mı sayın A. Yıldırım mahkeme kararı kısaca yapmadığınına kanaat getirdi ve nasıl olduysa karar açıklanmadan 1-2 gün önce böyle büyük bir olayın davasında Fenerbahçe avukatları basına bu olayın kapandığını, %100 lehlerine sonuç çıkacağını basına demeç verdiler sormamız lazım değil mi., olay şuan temyiz de ama tabi bir de UEFA ve CAS 'ın şike yapmıştır kararları var bunları değiştirebilecekmisin sayın başkan? ben tarihte bu kararları ne değiştirebilen birini ne de avrupa'nın tarihte özür dilediğini görmedim.., haklıysan keşke değiştirebilsen yüzlerine tükürsen yağmur yağdı diyebilecek kadar yüzsüz avrupalı ların., haklıysan tabi..çünkü neden biliyormusun sen nefret etsen de, bir spor yöneticisi olarak sporun ne anlama geldiğini unutup Galatasaray bizim düşmanımızdır diyebilecek kadar gaflete düşüp desen de ben Fenerbaçe'yi seviyorum çünkü biliyorum ki Fenerbahçe olmadan Galatasaray olamaz yada tam tersi., Yapmıştır yada yapmamıştır bizler gibi insanlar bilemeyiz, Sonuç olarak sen Fenerbahçe başkanı olarak bu olayda yıpranmışsın, hapse girmişsin, zor günler geçirmişsin, hapiste defalarca sağlık sorunlarından rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmışsın, sen hapisten çıkana kadar kim bilir ailen nasıl yıpranmış, dün gibi hatırlıyorum cezaevinde rahatsızlanıp seni hastaneye kaldırıyorlardı zor durumdaydın TV 'de yüzünün o halini görünce o kadar çok üzülmüştüm ki ., Ama sen ne yaptın sana yapılanları unuttun, kendine iftira atanlar gibi sende aynı şeyi yapıp başkasına iftira attın..,

Şu unutulmamalıdır ki Galatasaray ve Fenerbahçe ebedi dost kulüplerdir bu ve benzeri her iki tarafın fanatik yönetici ve başkanları ne yaparsa yapsınlar bu asla değişmeyecektir.,

Fenerbahçe gibi bir kulübe başkan olmak demek benim görüşüme göre aydın olmak, kariyerli ve işinde başarılı olmak vs. daha bir çok niteliği olması gerek kanımca çünkü orası 109 yıllık Fenerbahçe Kulübü., buyrun izleyiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tüm fenerbahçelileri tebrik ederim. 

Maç sabaha kadar devam etse yine de galip gelemezdik. İnanç kalmamış, yürekten oynayan bir Carole var, onun da tek hatasında ilk gol geldi. 

Şampiyon ve Ülkemizin  Güzide Takımı Fenerbahçe

Spor Dostluk Sevgi ve Barıştır. 

Saygı ve Selamlarımla 

@Ender hocam gonul verdigimiz renkler ayni. Golflerimizde ayni.

Ama sunu belirtmeden edemiyecegim 2011 sureci olmasaydi FENERBAHÇE TURKfutbolun efendisi olacakti. 

@Ender hocam gonul verdigimiz renkler ayni. Golflerimizde ayni.

Ama sunu belirtmeden edemiyecegim 2011 sureci olmasaydi FENERBAHÇE TURKfutbolun efendisi olacakti. 
Hayırlısı olsun herşeyin... Belki de yaşanması geekiyordu yaşandı ve Herke Gördü Ne kadar  Dimdik ve Sağlam durduğumuzu...

#AliKoçBaşkan

FENERBAHCEMİZE VE TÜRK SPORUNA HAYIRLI OLSUN

Ali KOÇ Başkan FENERBAHÇE Şampiyon [emoji460]️[emoji122][emoji3][emoji106][emoji6][emoji106]
6a941ad8a0958b14c2da06398a00ef32.jpg

Geri
Üst Alt